Épségben megtalálták az eltűnt majsi tinilányt

A lány megkerült, a rendőrség biztonságba helyezte - írta a húga a Facebookon.

2018. november 8. 21:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hogy került a Fidesz.hu a Tények Facebook-oldalára? Hekkelés vagy freudi elszólás?

A Facebook volt a nap egyik nagy vesztese - Eséssel zárt az S&P és a Nasdaq Egyedül a Dow tudta minimális pluszban zárni a csütörtöki kereskedést a tengerentúlon, míg a nap egyik nagy vesztese a Facebook lett. A tengerentúli tőzsdék hangulatára a vártnál gyengébb amerikai...
Így röhögték ki a Facebook és az Instagram globális leállását a másik közösségi oldalon Elárasztották a Twittert a kárörvendő hozzászólások.
A közmédia tagadja, hogy ne lehetne kimondani a műsoraikban azt, hogy gender” vagy feminizmus” Egy Facebook-posztban azt állította egy interjúalany, hogy nem mondhatott bármit.
Új külsőt kaphat a Facebook Teljesen fehér kezelőfelület érkezhet az androidos appba.
Kitiltja a Facebook az oltásellenes tartalmakat Az áltudományos félrevezetésnek nincs helye az oldalon.

Kínából jön a Facebook ígéretes riválisa, pedig valószínűleg még nem is hallott róla Tarol a TikTok a digitális áruházakban.
ADF: Az Akadémia megfutamodott, amikor aláírta a szándéknyilatkozatot Facebookon indulatos közleményben reagált az Akadémiai Dolgozók Fóruma arra, hogy az MTA lemondott a kutatóintézeteiről.
Kipróbálná, milyen az élet Facebook nélkül?
Csütörtökön újra tárgyal az MTA a kormánnyal A tárgyalások után pedig újra ülésezik az MTA elnöksége, írja az Akadémiai Dolgozók Fóruma Facebook-oldala.
Újra teljes vonalán jár a 4-es metró Újra teljes vonalán jár a 4-es metró, amely kedd este baleset miatt nem közlekedett a Szent Gellért tér és a Keleti pályaudvar között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán. ...
Franciaország jelentős bevételt remél az IT különadótól A francia gazdasági miniszter évi 500 millió eurót szeretne keresni a Google, az Amazon, az Apple és a Facebook különadóján.