Épségben megtalálták az eltűnt majsi tinilányt

A lány megkerült, a rendőrség biztonságba helyezte - írta a húga a Facebookon.

2018. november 8. 21:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Francia megfigyelőket kap a Facebook A közelgő európai parlamenti választások is szerepet játszanak abban, hogy Párizs közös kezdeményezést dolgozott ki a Facebookkal.

Most derült ki: volt egy hiba a Facebookon, amellyel (megint) adatok tömkelegéhez férhettek hozzá, az önéihez is Egy kiberbiztonsággal foglalkozó szakember figyelt fel arra a hibára, amellyel személyes információkat lehetett szerezni egy-egy facebookozóról, a célszemély tudta nélkül. Bár a problémát orvosolta a...
Tovább tombol a liberális cenzúra a Facebookon A szólásszabadság ádáz ellenfele lett a közösségi oldal: megint letiltották a 888 konzervatív újságíróit.
MIAU! Bemutatjuk a magyar Facebook legmenőbb macskáit 1. Elolvadsz, ha végignézed! Beszólogatnak, elmélkednek, cukiskodnak, parancsolnak, és szolgáikon túl a közösségi portál népe is imádja őket. A legjobb magyar macskaoldalak közül most 10-et választottun...
Jobban teszik a budapestiek, ha egy ideig inkább a négy fal között maradnak A Tisztifőorvos Facebook-oldalán közölték a hírt, miszerint rossz a levegő minősége Budapesten, Kecskeméten és Nyíregyházán.
Magyar közösségi oldalt fejleszt Kasza Tibor, amitől olcsóbb lehet a kenyér Kasza, akinek Facebook oldalát egymillióan, Instagramját 330 ezren követik, arról beszélt, hogy a közösségi oldalak beteges versengésbe hajszolnak.

Álomfunkció jön a Messengerbe, törölhetjük az elküldött üzeneteket Hiába bánta meg valaki egy üzenet elküldését a Facebook Messengerben, visszavonni már nem lehetett azt. A fejlesztők viszont már javában tesztelik ezt a funkciót.
A Facebook bőszen szedegeti le az álhíreket
Az NBC, a Fox News és a Facebook sem hajlandó futtatni Trump kampányfilmjét, ami összemossa a bevándorlást a bűnözéssel Pedig Trump már amiatt is hisztizett, hogy a magyar kormánypropagandához hasonlóan manipulatív és uszító videó közlését a CNN megtagadta.
A maximumhőmérsékleti rekordok is megdőltek! Újabb fővárosi és országos melegrekord dőlt meg szombaton - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
A Facebook sajnálja, hogy nem tud mit kezdeni a gyűlöletkeltő kampányokkal Az ügyészek szerint a pittsburghi mészáros is egy a közösségi médiában terjedő gyűlöletkeltő, rasszista kampányon edződött, mielőtt lelőtt volna 11 embert az Élet Fája nevű zsinagógában.
Az internet feltalálója feldarabolná a technológiai óriáscégeket Csalódottságát fejezte ki az általa feltalált internet állapotát illetően Tim Berners-Lee számítástechnikus, aki szerint túlságosan is nagyra nőttek az olyan technológiai vállalatok, mint például a ...