Pátkai: Ez nehezebb volt, mert csak egy góllal nyertünk

Nikolic edző azt mondta, 1-2 sör lecsúszik majd a PAOK elleni sikert megünneplendő.

2018. november 8. 22:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A PAOK-szurkolók a magyar válogatott focistával szelfiztek Torghelle Sándor csak egy szezont játszott Szalonikiben, de nem feledkeztek el róla.

A győzelemért száll harcba a Vidi a holnap esti El-meccsen Marko Nikolics vezetőedző szerint bár matematikailag jó lenne a döntetlen is, a Vidi FC csütörtökön a győzelemért száll harcba a PAOK elleni mérkőzésen az Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójá...
Vidi-PAOK: ennyi jegy maradt Legújabb információ.
Vidi-PAOK: fontos hír érkezett Döntött az UEFA.
A magyar válogatott csatár pontot rabolt a Vidi El-ellenfelétől Az Atromitosz Ugrai Roland góljával tartott otthon egy pontot a PAOK ellen.
Hatalmas az érdeklődés a Vidi-PAOK iránt Már csak kevesebb mint 800 jegy vár gazdára.

Titok, hogy mivel repült Orbán a Vidi görög meccsére Nem Garancsi és nem Csányi gépén, de valahogy eljutott a PAOK-hoz. Az Átlátszónak van egy tippje.
Hodzicnak valahogy így kellett volna megoldania a PAOK ellen Hodzicnak valahogy így kellett volna megoldania a PAOK ellen hir francia Nimes panucci szo, 10/27/2018 - 00:17 A Nimes támadója lazán megoldotta, ami Hodzic...
Szenzáció Szalonikiben Két nyeretlen mérkőzés után hatalmas bravúrt vitt véghez a Mol Vidi az Európa-liga csoportkörében. A magyar bajnok idegenben győzte le a PAOK Szaloniki csapatát.
PAOK-Vidi: harcosokról és két meccsről nyilatkozott a Vidi-edző Marko Nikolics mellett az egyik légiós is ott volt a sajtóeseményen.
A hajrában gyűrték le Megyeri Balázsék a kiesés elől menekülő riválist Az Atromitosz pontszámban újra beérte a listavezető PAOK-ot.
Derbigyőzelemmel hangolt a PAOK a MOL Vidi elleni EL-meccsre A Sasok hátrányból fordítottak az Arisz ellen, és vezetik a bajnokságot.