Van-e rémesebb, mint a Für Elise kapucsengő verzióban?

2018. november 18. 18:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Mádai Vivien fotóján senki nem néz ki különösen jól, mégis imádja A műsorvezető sokszor maga is elferdíti a valóságot.
Nem leszünk rabszolgák! – Január 2-án az Operánál tüntetnek 2012-ben a szervezők a kormányváltás utáni egyik legnagyobb ellenzéki tüntetést tartották meg az Operaház előtt.
Meghan Markle olyat tett, amit előtte kevesen mertek az udvarban Ehhez azért a Királynőnek is lesz egy-két szava.
Kovács Zoltán: a vadászati világkiállítás a megvalósítás szakaszába lép Kovács Zoltán hozzátette, a kormánybiztosság, amely az Innovációs és Technológiai Minisztériumon (ITM) belül működik majd, a kiállítás ideje alatt szervezett rendezvények lebonyolításáért felel.
Gondot okoz az albérletek kifizetése: a magyarok az állam segítségét akarják !function(e,t,s,i){var n="InfogramEmbeds",o=e.getElementsByTagName("script")[0],d=/^http:/.test(e.location)?"http:":"https:";if(/^\/{2}/.
Az Európai Számvevőszék szerint átláthatóbbá kell tenni a civileknek juttatott támogatásokat A számvevők arra figyelmeztettek, hogy a jelenlegi rendszer nem megbízható.

Top hírek:
Végiglátogatták a fideszes szerkesztőségeket a tüntetők Egy-két ezer ember otthagyta az MTVA székházát, és "propagandaturnéra" indult a Momentum vezetésével.
Az újév harmadik hetében szavazhat London a Brexitről Január 7-én indulhat újra a vita a brit alsóházban.
Visszatértek a tüntetők a tévészékházhoz, de lecsengett a demonstráció Miután tettek egy kört, érintve a propagandasajtó több szerkesztőségét, újra az MTVA székháznál tiltakoztak. Nem voltak már sokan, aztán hamar megtizedelődtek az éjszakai fagyban.   
Istenem, Ági! így sérült meg Kunhalmi Ágnes az MTVA-ban Kunhalmi Ágnes megpróbált rést találni a pajzson, de pórul járt.
A Népszabadság volt épületébe beköltöző Mészáros-központhoz érkeztek a tüntetők A propagandaturné újabb állomása.
Kinek jó Kósa túlóratörvénye? A dolgozóknak nem, de az államnak és pár óriásnak nagyon Az Európai Bizottsághoz fordulnak a szakszervezetek, ha hatályba lép a túlóratörvény. Egy ilyen eljárás azonban évekig is eltarthat, addig pedig a munkaadóknak kedvez a most elfogadott szabályozás. Sőt, már most is van olyan cég, amelyik igyekszik kihasználni, hogy három évre elhúzhatja a túlmunka kifizetését.