Migránskártyát talált az M1 stábja Boszniában

Újabb bizonyíték a névtelen Soros-kártyák létezésére, amelyet az ENSZ és Brüsszel is támogat.

2018. november 28. 21:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A TEK is nyomoz a christchurchi gyilkos ügyében A Terrorelhárítási Központ szombaton közölte, együttműködik a pénteki új-zélandi terrorcselekmény elkövetőjével kapcsolatos vizsgálatokban az érintett országok partner szolgálataival Brenton Tarrant ...

Boszniában kritikus a biztonsági helyzet A migránsok elsősorban a török zöldhatáron keresztül jönnek Európa felé.
Terrorizmussal kapcsolatba hozható migránsokat találtak Boszniában A boszniai hatóságok az év eleje óta öt olyan migránst azonosítottak az országban, akik összefüggésbe hozhatók a nemzetközi terrorizmussal.
Kommunisták és antiszemiták képviselik ma Európát Brüsszelben Itt tart ma Brüsszel.
Soros örököse Brüsszelben tárgyalt Az Európai Néppárt sorsdöntő ülésének reggelén Soros György fia, Alex is Brüsszelbe érkezett. Az apja nyomdokaiba készülő Alex a közösségi médiában is beszámolt az útról. A Ripost közben arról ír, hog...
Még mindig válságos a helyzet Kelet-Afrikában Az ENSZ egészségügyi szervezete szerint humanitárius kasztrófa fenyeget a pusztító ciklon után.

Orbán's cabinet minister: Weber tries to appease the pro-migration left Rogán said Brussels cares more about the "Soros-university" than the US, and that Fidesz would remain in EPP only as long as it's against immigration.
'Caputova Soros-féle víziót követ' A Soros György-féle európai egyesült államok vízióját próbálja követni a szlovákiai elnökválasztás első fordulójának győztese, ezt mondja egy elemző. Szerinte a liberális Zuzana Caputová ugyanabból a ...
'Európa védőpajzsai Brüsszel ellen' Európában most a szellemek és lelkek ütközete folyik. Ezt mondta a Civil Összefogás Fórum elnöke a Bem-szobornál a magyar-lengyel közös ünnepi megemlékezésen. Arról beszélt, hogy a keresztény civilizá...
A Soros-egyetem üdvözölte Weber kezdeményezését Az egyetem közleményben tudatta, hogy üdvözölik Manfred Weber közbenjárását.
Világszerte baj van a Facebookkal, a Messengerrel és az Instagrammal Reggel a Google szolgáltatásaival volt baj, estefelé a Facebook a soros.
Nagy az érdeklődés a magyar családpolitika iránt az ENSZ közgyűlésén Beneda Attila úgy véli, az akcióterv elemei méltán kerültek az érdeklődés középpontjába.