Tükörsima Fradi győzelem Pakson

A listavezető Ferencváros ideiglenesen nyolcpontosra növelte előnyét Pakson aratott sikerével a második MOL Vidi FC és a harmadik Honvéddal szemben a labdarúgó OTP Bank Ligában.

2018. december 1. 21:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem fért meg a kormányban Paks 2 két erős embere Süli János Paks 2-ért felelős miniszter kérte információink szerint Aszódi Attila államtitkár menesztését a kormányból. Aszódi öt évig elképesztő állhatatossággal védte a beruházást, nem volt a kormán...

Paks 2: nehezen megy a menza építőjének kiválasztása Eredetileg novemberi határidővel írt ki közbeszerzést a Roszatom leánycége arra felvonulási épületek, irodák és egy 100 fős menza építésére a Paks 2 projekthez, azonban öt módosítás után január 18-ra....
Jön a magyar euró, leállítják Paks 2-t - Itt vannak a Portfolio legvadabb jóslatai! Az év végén és 2019 elején sokan megfogalmazták idei várakozásaikat, és voltak egészen meghökkentő előrejelzések is. Most a Portfolio-nál is elgondolkodtunk azon, hogy mi okozna igazán nagy...
Nem szóltak a magyar hatóságnak, hogy idén készen lennének Paks 2 tervei Az új blokkok építésének kezdete beláthatatlan, az oroszok által javasolt 2019 októberi indulás pedig teljesen irreális most már. 2030 előtt nem lesz ez kész - már ha egyáltalán.
Új partnert választott a Rolls-Royce A Mol többségi tulajdonában álló és a brit gyökerű cég az együttműködés keretében a Paks II projekthez tervez dízelgenerátorokat és irányítástechnikát.
Paks 2: már céldátum sincs a legfontosabb engedély benyújtására Egyelőre nem nyújtották be a paksi atomerőmű bővítéséhez szükséges létesítésiengedély-kérelmet, és a miniszter a beadás várható időpontját sem jelölte meg. Tavaly három építési engedélyt adott ki az.....

Mégsem lesz kavicsbánya Paks mellett Volt tiltó határozat és népszavazás is korábban, de nem ezek miatt nem épül. Hanem mert a vállalkozó visszalépett.
Néhány év alatt brutális összeget tol át a tb-rendszerbe a kormány Paks miatt pedig az állami vagyonnal kapcsolatos kiadások lódulnak meg.
Négy nap alatt lezavart tárgyalással készülnek a paksi erőmű leállására Pakson arra készülnek, hogy a Duna elapadása miatt akár egy hónapra le kell állítani az erőművet, és gondoskodni kell a hűtéséhez szükséges vízről.
Döntött az MLSZ: zárt kapus lesz az Újpest-Fradi derbi A Paks edzője, Csertői Aurél kihagyja az első tavaszi bajnoki mérkőzést.
Brassóban gálázott a Ferencváros Az éllovas FTC-Telekom 8-1-re győzött Brassóban a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.
Kép bizonyítja a menedzser csalását Bizonyítékot szerzett a Pestisrácok arról, hogy hogyan akarta csalásra rávenni a Ferencváros női kézilabda csapatának egyik játékosát egy menedzser. A szakember - ahogy írta - meg akarta izzasztani a ...