Kifarolt a Facebook-adó mögül Franciaország és Németország

A nagy techcégek forgalmát sújtó digitális, EU-s adó helyett sokkal kisebb ambíciójú megoldást dobtak be a közösbe: a hirdetéseket adóztatnák csak meg. Ez nagy visszalépés - az eredeti tervre valószínűleg válaszlépésekkel reagált volna az USA, ettől tartva puhítottak inkább a korábbi koncepción.

2018. december 4. 11:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nyugi, a Facebook nem törli az inaktív tagokat a csoportokból Egy félreértésből indult ki a pánik, jó kis kattintásvadász akció lett belőle.

Ezért kellenek a Facebooknak a tíz évvel ezelőtti fotóid Ártatlan őrületnek tűnik a közösségi oldalakon terjedő tízéves kihívás, de ne higgyük azt, hogy a Facebook nem profitál belőle.
Maradnak a francia haderők Szíriában Franciaország 2015 óta van jelen az országban.
Egy szempillantás alatt eltűnik a távolban a Ford WRC-gépe A Drivetribe Facebook-oldalán nagyon jól láthatjuk, elég jó a súly és a lóerők megoszlása egymáshoz képest, és brutális az a gyorsulás, amit a Ford WRC-autója tud.
300 millió dollárból mentené meg a Facebook a kisebb újságokat Olyan újságírókat képeznének, akik helyi ügyekkel foglalkozó, kisebb szerkesztőségekbe kerülhetnek.
Nem tartotta be ígéretét a Jobbikos Újabb Jobbikosról derült ki, hogy nem tartotta be ígéretét. Szotyori-Lázár Zoltán szolnoki önkormányzati képviselő tavaly év végén egy Facebook-bejegyzésben jelentette be, hogy minden tisztségéről lem...

Németország is küzd az orvoselvándorlással Tavaly 600-nál is több doktor kötött ki Svájcban. A német egészségügyi miniszter szerint uniós szinten kellene korlátozni a folyamatot.
Chile története második csoportmeccsét nyerte a kézi-vébén Németország és Norvégia viszont péppé verte aktuális ellenfelét.
Franciaország felszólította Iránt, hogy hagyjon fel ballisztikusrakéta-programjával Franciaország pénteken felszólította Iránt, hogy azonnal hagyjon fel minden olyan tevékenységgel, amely nukleáris fegyverek szállítására képes ballisztikus rakétákkal kapcsolatos. Teherán a napokban a...
Mentálisan beteg, bűnöző migráns miatt áll a bál Németország és Afganisztán között A németek ki akarták utasítani, Afganisztán azonban nagyon nem akarja visszafogadni a bevándorlót.
Curtis a Facebookon üzent: 6 hétre vonul be az elvonóra Curtis - ígéretéhez híven - bevonul egy egyelőre meg nem nevezett rehabilitációs intézetbe - adta hírül hivatalos Facebook-oldalán a rapper. Széki Attila január hetedikén adta követői tudtára: belá...
Fennakadásokat okoz az időjárás Németországban Németország északi részén vihardagály, délen pedig havazás okozott fennakadásokat kedden.