Fucsovics Márton: Szabad a hetem a Davis-kupára

A magyar teniszező pályafutása legsikeresebb évét hagyta maga mögött, és már lázasan készül a következő szezonra.

2018. december 5. 14:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Játsszon együtt Fucsoviccsal és Babossal! Nem mindennapi lehetőség adódik a tenisz szerelmeseinek. Fucsovics Márton és Babos Tímea, Magyarország legtehetségesebb teniszezői egy kis örömjátékra invitálnak december 6-án. Ez az ő ajándékuk a szu...

Összeáll a Fucsovics, Babos vegyespáros Jövőre együtt indul a tenisz Grand Slam-tornák vegyespáros versenyében a jelenlegi két legjobb magyar játékos, Fucsovics Márton és Babos Tímea
Óriási bejelentést tett Babos Tímea és Fucsovics Márton Magyarország két legjobb teniszezője összeáll, és megcélozza a tokiói olimpiát.
Harminc perc jó játék nem elég a Veszprém kézicsapata ellen Végül több mint tíz góllal nyert David Davis csapata Gyöngyösön.
Fucsovics Márton még soha nem volt ilyen magasan A 26 éves magyar teniszező karriercsúcsot jelentő helyen áll. A pénzdíjain is meglátszik, hogy igazi áttörést hozott számára a 2018-as esztendő.
2005 után újra a horvátoké a Davis-kupa A címvédő franciákat verték.

Összeolvadhat a Davis-kupa és az ATP Cup az ITF elnöke szerint Az életben maradásért teniszeztek a hazaiak Lille-ben a döntő 2. napján
A Black Friday utolérte a franciákat: leértékelték a teniszcsapatukat A horvátok nyerhetik az utolsó klasszikus Davis-kupa-döntőt.
Mielőtt eltemetik a Davis-kupát, valaki tombolni fog egy utolsót A tenisz történetének utolsó klasszikus fináléja kezdődik Lille-ben.
Fucsovics Márton novembere jobb, mint az öné A magyar teniszező bekerült a világ 40 legjobbja közé, aztán nyaralt egy egzotikusat a szerelmével. Ezeket az instaposztokat nézze!
Novak Djokovic legyőzője egy helyet javított a világranglistán Fucsovics Márton a karriercsúcsot jelentő 37. helyen zárja az évet.
A 60 pontos karriercsúcs is kevés volt a győzelemhez A Golden Statet Dallasban kapott ki, Anthony Davis pedig megint elérte a 40 pontot.