Palkovics Lászlót meghívták az MTA közgyűlésére, de nem ment el, inkább sajtótájékoztatót tartott róla

Nem tetszettek neki az MTA elé került anyagok.

2018. december 6. 12:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Palkovics László: a kormány a kutatók mellett áll A kormány fontosnak tartja, hogy a hazai kutatás-fejlesztési és innovációs rendszer átalakításakor az átmeneti időszakban is lehetővé tegye a Magyar Tudományos Akadémia zavartalan működését.

Palkovics László: a gazdaság bővülése jótékonyan hat a bányászatra és a kohászatra A magyar gazdaság növekedési pályán halad, ezt támasztja alá, hogy a bruttó hazai termék (GDP) a harmadik negyedévben 5 százalékkal bővült az előző év azonos időszakához képest.
Elengedi a kormány a stratégiai földgáztárolóját A szőregi monstrumot még Kóka János rendelte, Németh Lászlóné megvette, most pedig Palkovics László eladja. Az új energetikai törvényekbe kibúvót tettek, ne kelljen az orosz-magyar gázüzletet Brüsszel...
Palkovics László: Nagy számú agrárszakemberre van szükség A miniszter úgy vélte, arányukat a felsőoktatásban a mostani mintegy 5 százalékról fontos volna 10 százalékra növelni, ehhez azonban nagyon vonzóvá kell tenni a pályát.
Jön Varga Mihály és bejelent Varga Mihály pénzügyminiszter és Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Nemzeti Versenyképességi Tanács ülését követően tart sajtótájékoztatót hétfő este. Az eseményről élőben...
Több száz új jármű a Volánoknak Palkovics László: a kormány továbbra sem tett le arról, hogy támogassa a magyar autóbuszgyártást, és így újítsa meg az állami szolgáltatók járműállományát.

A Mesterséges Intelligencia Koalícióval Magyarország az európai élvonalba kerülhet Egy hónappal ezelőtt létrehozták a Mesterséges Intelligencia Koalíciót, aminek már csaknem 140 szervezet a tagja mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.
Palkovics László egy sor izgalmas fejlesztésről tárgyalt Németországban Az innovációs és technológiai miniszter dél-németországi útján a baden-württembergi közlekedési miniszterrel és a tartomány meghatározó felsőoktatási intézményeinek vezetőivel egyeztetett az...
Március végén tesz javaslatot az MTA átalakítására a felkért testület Az MTA Kutatóhálózati Tudományos Elnöki Bizottsága jövő év március végéig tesz javaslatot a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) működésének átalakítására - mondta Palkovics László innovációs és technoló...
Palkovics László: március végén tesz javaslatot tesznek az MTA átalakítására Az MTA Kutatóhálózati Tudományos Elnöki Bizottsága pénteken megtartotta alakuló ülését. A szervezet saját ügyrendje szerint dolgozik, feladata áttekinteni a MTA jövőbeni működését.
Palkovics László úgy megy, hogy marad Félig Debrecenbe költözik a miniszter. Megy a BMW után. 
Már tervezik a hatsávos M1-es pályát Palkovics László augusztusban jelentette be, hogy a kormány döntése megszületett: 2021-ben elkezdik az autópályát háromsávosra bővíteni, és a kivitelezés 2023-ra elkészülhet.