Egy 9 éves amerikai gyerek 100 év után újra kivívta a jogot a hógolyózásra

2018. december 6. 17:21

A cikk folytatása...Friss hírek
A kínaiak már a csuklóra csavarható telefonon dolgoznak Az összehajtható mobilok még csak most kezdenek bemutatkozni, de már küszöbön vannak az újabb merész ötletek.
A Chelsea-t kapták Kádárék az EL-ben Szoboszlaiék is kemény csapatot kaptak, a Napolival játszanak a nyolcaddöntőben.
Dobrev Klára vezeti a DK EP-listáját Gyurcsány nemrég jelentette be, hogy önállóan indulnak az európai parlamenti választáson.
Zseniális trükk: Ezzel a módszerrel fele annyi idő a vasalás És csak egy dologra van hozzá szükséged.
A pénzen múlik, hogy az Európa-bajnok Tóth Róbert esélyt kapjon az életre A rák ritka, agresszív fajtájával küzd az U23-as Európa-bajnok magyar kajakos.
Teljes szélességében lezárták az M35-ös autópályát A Debrecen felé haladó oldalon borult fel egy kamion.

Top hírek:
Megrázó tanúvallomások hangzottak el a papi pedofíliáról tartott vatikáni tanácskozáson A beszámolók szerint egy nő arról vallott, hogy 13 éves korától többször megerőszakolták, de beszélt egy lengyel áldozat is, aki a pápával is találkozott.
Riogató plakáttal szállt be a hegyfalui plébános az EP-kampányba Tessék választani!
Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.
Ahár hó is hullhat ma Pénteken 60-80 km/h-s széllökések mellett havazásra is lehet számítani.
El?znéd a szerencsétlenséget? Így kell - egy apró trükkel!
Atyaég, micsoda balatoni tanyaháza lehet valakinek! Hol másutt, mint a gyönyörű Szentbékkálán! A most következő, 138 milliós házba és birtokba egyszerűen nem lehet nem beleszeretni. Az átlagemberek számára persze elérhetetlennek tűnik a közel 140 millós vételár. De a balatoni  - vagy budapesti - ingatlanárak mellett nem tűnik extrémnek az összeg. Főleg nem egy ilyen ragyogó szépségért! "Ez az a ház ami kiválóan képviseli mind a magyar Toscana hangulatát, mind a nádtetős házak tipikus építészeti stílusát és elemeit.