Jó jónak lenni mondta a fideszes képviselő, aki a sarokba ültette a Mikulást, és ő ajándékozott helyette

Becsó Zsolt szerint nem ő száműzte a Mikulást, mindez csak véletlen egybeesés volt.

2018. december 6. 17:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Az emberi jogok félremagyarázása elképesztő következményekkel jár Elképesztő következménnyel jár, ha – valószínűleg szándékosan – félremagyarázzák az emberi jogokat – mondta Szomráky Béla Olaszország-szakértő az M1 aktuális csatornán pénteken, utalva arra a kártérítési igényre, amit 41 migráns nevében egy római ügyvédi iroda nyújtott be Matte...
Elkapták a férfit, akinek rabolnia nem sikerült, de egy embernek súlyos sérülést okozott videó A rendőrök a lakásán fogták el azt a férfit, aki megpróbált kirabolni egy idős férfit, majd egy villamoson utazó nő telefonját akarta elvenni. Az idős férfi a támadáskor elesett a lépcsőn, és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
A német zöldpárt vezetője a Fidesz kizárására szólította fel a Néppártot A legújabb magyar kormányzati plakátkampánnyal összefüggésben a német Zöldek vezetője arra szólította fel pénteken Manfred Webert, az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetőjét és csúcsjelöltjét a tavaszi EP-választáson, hogy zárják ki a néppártból a nagyobbik magyar kormánypártot
Felvágtak egy plüssmacit, de csak azért, hogy a gyerekek ne féljenek A csöppet sem véres műtétről készült videót azért készítették, hogy a kicsik ne féljenek a műtétektől.
Szénné égett holttestet találtak Kótajon Egy férfi égett halálra.
M. Richárd: Két hét múlva lesz a szívműtétem A Dózsa György úti halálos baleset fővádlottját egy konditeremben fotózták le, azt mondja, csak átmozgatás volt.

Raliautók lepték el a Mikulás otthonát Az Arctic Lapföld Ralin Valteri Bottas is indult.

Top hírek:
Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.
Orbán Viktor 2016-ban még mindent megígért az MTA-nak Az akadémia mindig figyelmeztesse a kormányt, hogy biztosítsa a kutatás függetlenségét ezt nem az MTA vezetője vagy egy ellenzéki pártvezér mondta, hanem Orbán Viktor miniszterelnök még 2016-ban. Aztán valami nagyon megváltozott: ma a kormánypárti média és a kormánypárti politikusok nem nyilvános kijelentéseiből is az derül ki, hogy sorosista provokációk fészke az MTA, ahol a közpénz elköltésére nincs a közösségnek ráhatása.
Weber nem hívta fel Orbánt a plakátkampány miatt, Gulyás nem érti, miért zárnák ki őket a Néppártból A kormány hamarosan minden választónak levelet küld a SorosJuncker-plakátkampányról, amely az Európai Bizottság szerint hamis és megtévesztő.
Fellebbez a letöltendő börtönt kapott fideszes Mengyi Abszurd ez Mengyi Roland véleménye az ítéletről.
Merkel Juncker mellé állt, miután a magyar kormány plakátokon támadja Teljes szolidaritásáról biztosította csütörtökön Angela Merkel német kancellár Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét a migrációval foglalkozó magyar kormányzati kampánnyal kapcsolatban.
Világháborús aknákat találtak az óvodaudvaron Kiskunmajsán 11 német harckocsiaknát találtak az óvodaudvaron.