Jó jónak lenni mondta a fideszes képviselő, aki a sarokba ültette a Mikulást, és ő ajándékozott helyette

Becsó Zsolt szerint nem ő száműzte a Mikulást, mindez csak véletlen egybeesés volt.

2018. december 6. 17:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Mikulás is ilyen rénszarvasról álmodik

Meglepetés: Mikulás HÉV-ek közlekednek Budapesten december elején Krampuszok is lesznek!
Eldördült a startpisztoly, elkezdődött a Mikulás-rali a tőzsdéken? A hétvégi kínai-amerikai tárgyalásokat a piacok nagyon pozitívan fogadták, a tőzsdeindexek szépen emelkednek. De ennek nem ez az egyetlen oka, hiszen múlt héten is sokat javult a tőzsdei klíma. Sokan ...
Mikulás ruhában álltak rajthoz a liverpooli futóversenyen (videó) Volt, aki félmeztelenül, a legtöbben viszont vörös és kék mikulás ruhába öltözve álltak rajthoz Liverpoolban, hogy elinduljanak az angol város hagyományos futóversenyén, a Mikulás-vágtán.
Mi a jó válasz, ha a gyerek megkérdezi, van-e Mikulás? A pszichológust kérdeztük A gyerekek számára ez varázslatos, óvatosan kell bánni a kérdésre adott válasszal.
Kedves gyerekek, idén Rogán Cecília néni hozza el nektek a Mikulást! Ünnep.

Budapestre jött az igazi Mikulás Budapestre érkezett az igazi lappföldi Mikulás, Joulupukki. Tíznapos magyarországi látogatása során több gyerekkórházba és óvodába is ellátogat. Mint mondta, szerinte rossz gyerekek nincsenek, csak el...
Mikulás-vonat indul a hétvégén Évről évre egyre népszerűbbek a vonatozós rendezvények, idén a december 6-ával induló és sok helyütt egész hétvégén közlekedő járatok számos újdonságot kínálnak utasaiknak.
A budapesti Parlament is feltűnik Kurt Russell karácsonyi filmjében Ezek szerint Magyarországra is a mikulás hozza az ajándékokat karácsonykor.
Magyarországra jön Joulupukki, az igazi Mikulás Repülővel érkezik november 29-én.
Tőzsdei könyv aminek a Mikulás zsákjában a helye Megkérdőjeleződött a 10 éves tőzsdei emelkedő tendencia? Több részvény már hónapok óta lefelé csorog, és minden nap csak dagad a vesztesség? Nem tudod, mit és hogyan nézz az árfolyamgörbén? A...
Hollandiában már a Mikulás is rasszista, a hagyomány védéséért pedig börtön jár A rendőrség azonnali eljárást indított egy nő ellen, aki csak biztonságos ünnepet szeretett volna a gyerekeknek. Végül a bírósági ítélet is megszületett: egy hónap felfüggesztett.