Felmentették a SOTE egyik koraszülöttcentrumának osztályvezető főorvosát

Emiatt egy kollégája is távozott az osztályról, ahol így nem marad újszülöttgyógyász.

2018. december 6. 17:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megszületett Ambrus Attila lánya Kedd este megérkezhetett a várva várt gólya a hajdan Viszkisként megismert Ambrus Attiláékhoz! Olvasóink ugyanis jelezték, a SOTE folyosóján látják Attilát, s a beszédfoszlányok alapján arra lehet köv...

Friss hírek
Az utolsó nyerte az erdélyi rangadót A Brassó hazai pályán 5-2re győzött a Csíkszereda ellen a jégkorong Erste Liga felsőházában.
Le Pen egyetlen mondattal lefegyverezte baloldali kritikusait Marine Le Pent, a bevándorlásellenes Nemzeti Tömörülés párt vezetőjét parlamenti vizsgálóbizottság elé idézte a baloldal Franciaországban
Címvédés a Magyar Kupában A tavalyi győztes Nyíregyháza 3-0-ra nyert a Békéscsaba ellen a női röplabda Magyar Kupa döntőjében.
Új listavezető az NB II-ben A Zalaegerszeg 2-1-re nyert hazai pályán a Nyíregyháza ellen a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában.
A migránsok vasárnap sem pihennek A hét utolsó napján összesen 33 illegális bevándorlót füleltek le a magyar rendőrök.
Karafiáth: Kinek üzlet az ingyenes külföldi nyelvtanfolyam? Kisülhet belőle valami jó. És lehet hatalmas lenyúlás is.

Olyan daganatterápiát végeztek a SOTE-n, amilyet még soha Magyarországon Egy 72 éves férfin végezték el hazánkban először az úgynevezett radioembolizációs daganatterápiát, mely a hagyományos onkológiai kezelésre nem reagáló, sebészileg el nem távolítható primer és áttétes....

Top hírek:
Harmadik hónapja tüntetnek a sárgamellényesek Újabb célkitűzéseket keresnek a mozgalomnak.
Még jó, hogy nem piros festék volt... Ez a hölgy nem nagyon törődött a forgalommal, és egy árva pillantás nélkül kiszaladt az őt takaró busz mögül. Szerencsére nem esett nagy baja, de a sofőr biztos meglepődött, mikor felcsapott a festék.
Megállíthatatlan a Diósgyőr, megint kikapott a Haladás A miskolciak hátrányból fordítottak.
15 évet túlórázott a legendás marsjáró Az Opportunityvel végleg elvesztette a kapcsolatot a NASA.
Tüntetők próbálták betörni a miniszterelnöki hivatal bejáratát Tiranában Az ellenzék provokátorokat okol az erőszakos cselekedetekért.
Úgy látszik, sikerül elkerülni az idei Oscar legnagyobb botrányát És megint hosszú lesz a gála.