Csak napelemes ház épülhet majd Kaliforniában

A terv megkapta a végső engedélyt, 2020-tól kötelező a napelem.

2018. december 6. 18:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Demcsák Zsuzsa Kaliforniában vagy Floridában akar műsorokat vezetni, mert brutális nyelvtudással áldották meg Azt mondja, nagyon jó a nyelvérzéke.

Gumicsónakkal is mentették az árvízkárosultakat San Diegóban VIDEÓ Heves esőzések után áradások nehezítik az emberek életét Kaliforniában.
Schilling Árpád fegyvert ragad az Egyesült Államokban A rendező Kaliforniában készül színpadra állítani egy darabot.
Legalizálnák a varázsgomba fogyasztását Oregonban És Kaliforniában is. Hatóanyaga, a pszilocibin alkalmas lehet a depresszió kezelésére is.
Kaliforniában a tűzvész után áradások és földcsuszamlások miatt rendeltek el kimenekítést Kaliforniában a tűzvész után csütörtökön áradások és földcsuszamlások miatt rendelték el a helybeliek kimenekítését, zuhog az eső az állam északi és déli részén egyaránt.
Olyan otthonosan sétált be a zsarukhoz a medve, mintha csak ott dolgozna - videó Igencsak különleges látogatója akadt a napokban egy rendőrőrsnek Kaliforniában - közelebbről Truckee városában. Mint az a biztonsági kamerák felvételén is látszik, egy medve két lábra állt, kinyitotta...

A tűz oltását segíti, a menekítést nehezíti az eső Kaliforniában Csaknem teljesen sikerült megfékezni a tűvészt.
Háztűzben meghalt egy magyar cserkészlány Kaliforniában Gerő Luca családjának háza teljesen leégett.
Egyelőre nem tudják megfékezni a tüzet Kaliforniában Novemberben valószínűleg már nem tudják eloltani a lángokat.
Valaki lelőtt egy delfint Kaliforniában Partra sodródott delfint találtak, ami eleve is szomorú, de az még jobban megdöbbentette a hatóságokat, hogy hogyan halt meg.
Kaliforniai tűzvész: több mint 600 embert keresnek Megugrott az eltűnt személyek száma Kaliforniában, ahol napok óta pusztít az erdőtűz.
Már az ötven főt is meghaladta a kaliforniai tűzvész áldozatainak száma Kaliforniában több ezer tűzoltó folyamatosan dolgozik a lángok megfékezésén, de továbbra is kaotikus állapotok uralkodnak a környéken. Egyre nő a halálos áldozatok száma, a legfrissebb információk sze...