Ecuador hamarosan kiteszi Assange-t

Az ország elnöke szerint írásbeli biztosítékot kaptak a brit kormánytól.

2018. december 6. 18:47

A cikk folytatása...Friss hírek
Lezárták az M35-ös Debrecen felé vezető oldalát Oldalára borult egy napraforgómagot szállító kamion.
Nagy tenisztorna jöhet Budapestre David Haggerty nemzetközi teniszelnök tárgyalt a Fed-kupáról. Interjújában a barcás Piquéről és a reformokról is beszélt.
Itt az első bizonyíték: működik az üdítóadó A kaliforniai Berkeley-ben pár éve megadóztatták a cukros üdítőket, azóta felére esett a fogyasztásuk.
Egy fél disznót kap a Mátrai Erőmű minden dolgozója Mészáros Lőrinctől A főrészvényes ezzel a jutalommal szeretne hozzájárulni az ünnepekhez.
Börtönbe megy a svéd, aki ellopta a koronaékszereket Megvágta magát a vitrinnel, majd egy kukába dobta a zsákmányt.
Felborult egy napraforgómagot szállító kamion az M35-ösön A takarítás idejére az autópálya érintett szakaszát lezárták.

Top hírek:
Megrázó tanúvallomások hangzottak el a papi pedofíliáról tartott vatikáni tanácskozáson A beszámolók szerint egy nő arról vallott, hogy 13 éves korától többször megerőszakolták, de beszélt egy lengyel áldozat is, aki a pápával is találkozott.
Riogató plakáttal szállt be a hegyfalui plébános az EP-kampányba Tessék választani!
Fél órán át hívták a mentőket egy haldokló beteghez a Nyugatihoz, pedig épp arra járt egy mentőautó Kunetz Zsombor szerint súlyos problémák vannak a mentésirányítással, a fő gondot pedig az jelenti, hogy a mentőszolgálat vezetése a "mindenhez mindig mentőt" szemléletet képviseli.
Ahár hó is hullhat ma Pénteken 60-80 km/h-s széllökések mellett havazásra is lehet számítani.
El?znéd a szerencsétlenséget? Így kell - egy apró trükkel!
Atyaég, micsoda balatoni tanyaháza lehet valakinek! Hol másutt, mint a gyönyörű Szentbékkálán! A most következő, 138 milliós házba és birtokba egyszerűen nem lehet nem beleszeretni. Az átlagemberek számára persze elérhetetlennek tűnik a közel 140 millós vételár. De a balatoni  - vagy budapesti - ingatlanárak mellett nem tűnik extrémnek az összeg. Főleg nem egy ilyen ragyogó szépségért! "Ez az a ház ami kiválóan képviseli mind a magyar Toscana hangulatát, mind a nádtetős házak tipikus építészeti stílusát és elemeit.