Ecuador hamarosan kiteszi Assange-t

Az ország elnöke szerint írásbeli biztosítékot kaptak a brit kormánytól.

2018. december 6. 18:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Újabb "névtelen forrás" terjesztette a fake newst Kedden a magyar sajtóban is körbement a The Guardian című brit lap nagyívű leleplezése, amely szerint Paul Manafort korábban többször is találkozott Julian Assange Wikileaks-alapítóval. A lényeg annyi...

Az ügyészek szerint Trump tanácsadója hazudott, megsértve ezzel a vádalkuját Paul Manafort büntetése enyhítése reményében ígért együttműködést Robert Mueller különleges ügyésznek, aki szerint viszont ehelyett újra és újra hazudott. És talán még Julian Assange-zsal is találkozo...

Friss hírek
VV9: Kiesett Krisztián, Roli a következő kiválasztott Párbaj és kiválasztás is volt egymás után.
Lionel Messi mesterhármasával gálázott a Barca Emellett két gólpassza is volt, a Levante köpni-nyelni nem tudott.
A Napoli és az AS Roma is kiszenvedte a győzelmet - videó A Genoa hiába vezetett kétszer is, a Cagliari a 91. percben bukta el a meccset.
Messi gurított hármat, de milyen gólpasszt adott A Levante 30 percig tudta tartani a katalánokat.
A legjobbfej brit hentes ingyen ünnepi vacsorával lepi azokat, akiknek nem utalják el karácsonyig a segélyt
Hosszú Katinka lett az év női úszója Hosszú Katinka lett az év női úszója a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetségnél (FINA).

Egyre közelebb a kiadatáshoz Assange
Titokban vádolták meg a Wikileaks alapítóját Julian Assange még mindig Ecuador londoni követségén húzza meg magát.

Top hírek:
Megállapodtak a párizsi klímaegyezmény végrehajtásának szabályairól A párizsi klímaegyezményt három évvel ezelőtt kötötték meg.
Beszólt Orbán elvbarátainak az európai főbankár Fel kell venni a harcot az illiberális gazdaságpolitikával szemben. Az Európai Központi Bank elnöke, Mario Draghi hazájában arról beszélt: bár egyre népszerűbbek az illiberális ideológiák, de azok nem képesek megoldani Európa gazdasági problémáit.
Örömvasárnap van, a rózsaszín gyertya meggyújtásának napja A rózsaszín gyertya egyszerre hirdet örömöt és bűnbánatot.
A népzene fejleszti a beszédkészséget A programoknak a szülők is hasznát vehetik.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.
Deutsch: A magyarok ellen fordult a DK, az MSZP és a Párbeszéd A szocialisták szabadon beengednék Magyarországra az illegális bevándorlókat mondta.