Százezer fontért is elkelhet John Mollo vázlatfüzete - videó

A Csillagok háborúja első részének jelmeztervei kerültek bele.

2018. december 6. 19:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Még a többi csillagnál is fényesebben ragyog néhány játékos A La Ligában a legnagyobb sztárok futballoznak, és új csillagok születnek.

Orbán: Szerencsésen állnak együtt a csillagok
Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Nyilasoknak képtelenség ellenállni Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk február 8-tól február 10-ig szól.
Több mint 10 000 új csillagjelöltet találtak kínai csillagászok Több mint tízezer, fémben szegény csillagjelöltet találtak kínai csillagászok. Ez segíthet megismerni a korai univerzumot és az első csillagok és galaxisok kialakulását.
Több mint tízezer ritka csillagjelöltet találtak A fémben szegény csillagok segíthetnek megismerni a korai univerzumot.
Így ünnepeld a Valentin-napot a csillagjegyed szerint Bármi is legyen Facebookon a kapcsolati státuszod, a csillagok megmondják, milyen progi illik a személyiségedhez a szerelmesek ünnepén.

Februárban nagykanállal falod majd az életet - Havi horoszkóp Mit ígérnek neked a csillagok februárra?
Előkerült a Csillagok háborúja eredeti forgatókönyve, amiben Luke és Leia még nem ikrek Úgy tűnik, George Lucas út közben alakított az eredeti elképzelésein.
Hétvégi szerelmi horoszkóp: az Oroszlánokat körülrajongják Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk január 25-től január 27-ig szól.
Ez az ékszer passzol hozzád a horoszkópod szerint Miután elolvastad a cikket, dobd át a pasidnak is, hogy segíthessenek neki a csillagok a következő ékszerválasztásban.
Ez a legnagyobb félelmed a horoszkópod szerint   Nézz szembe a legnagyobb félelmeddel, amit a csillagok állítanak eléd. Elég bátor vagy hozzá?
Magyar csillagászok meglepő eredményt közöltek a Földön kívüli élet kialakulásáról Más csillagok koronakidobódásait vizsgálták magyar kutatók, és érdekes felfedezéseket tettek.