Százezer fontért is elkelhet John Mollo vázlatfüzete - videó

A Csillagok háborúja első részének jelmeztervei kerültek bele.

2018. december 6. 19:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hétvégi szerelmi horoszkóp: mindenki Bakok kegyeit keresi Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk december 7-től december 9-ig szól.

Hűvösebb csillagok közelében keresnek lakható világokat a csillagászok A Naprendszeren kívüli lakható bolygók utáni kutatásban újszerű projektet indítottak kutatók: januártól az Európai Déli Obszervatórium (ESO) négy chilei teleszkópja ultrahűvös csillagok közelében fog ...
A legtöbbet kínáló hazaveheti Luke Skywalker fénykardját A Csillagok háborújához készült öt kardból az egyik most kalapács alá kerül.
Újonnan felfedezett szupernóva változtathatja meg a csillagok eredetének elméletét Eddig ismeretlen szupernóvát fedeztek fel, amely példátlanul újszerű betekintést enged egy erőteljes csillagrobbanás első pillanataiba.
9 év kellett hozzá, de sikerült: megmérték a valaha kibocsátott összes csillagfény mennyiségét Először becsülték meg a összes csillagfény mennyiségét, amelyet valaha az égitestek kibocsátottak. Úgy vélik, a kutatás segíthet jobban megérteni a csillagok fejlődésének folyamatát.
Elérkezett a december, az év legcsodálatosabb hónapja - Neked mit ígérnek a csillagok az ünnepekre? Decemberi horoszkóp

Tippeljen, mi minden idők legnagyobb hatású filmje! Nem az Aranypolgár, nem a Titanic, de még nem is a Csillagok háborúja.
Így indítsd a reggeled a csillagjegyed szerint Hallottál már róla, hogy a sikeres embereknek a megfelelő reggeli rutin a titkuk? A csillagok most kiderítették a te reggeli sikerreceptedet!
Az agyunk elképesztő rekordokat tart - infografika Az emberi agy szervezetünk legbonyolultabb része. Mintegy 80-100 milliárd idegsejt található benne, ami megfelel egy közepes galaxisban lévő csillagok számának. Infografikánk bepillantást enged a sajá...
Megmondják a csillagok, milyen karácsonyi ajándékkal lepje meg szeretteit Kos  A hirtelen, spontán ötletek embere, sokszor meggondolatlan. Mivel nagyvonalú is, könnyen hoz rossz és költséges döntést az ajándékvásárlásnál. Kevés emberre hallgat, közülük valakit vigyen mag...
Hétvégi szerelmi horoszkóp: ez nem a Nyilasok hétvégéje Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk november 16-tól november 18-ig szól.
Olimpiai bajnok vízilabdázók díszkövet kaptak az Egri Csillagok Sétányán Négy egri kötődésű vízilabdázó, Biros Péter, Szécsi Zoltán, Madaras Norbert és a 2004-ben elhunyt Pócsik Dénes neve szerepel azon a díszkövön, amelyet a Kovács Kati táncdalénekesnek szentelt első csil...