Álmaid telefonja, a kormányoknak nemzetbiztonsági kockázat

A kínai távközlési cégekkel való hadakozás legutóbbi állomása, hogy amerikai kérésre letartóztatták a Huawei pénzügyi igazgatóját.

2018. december 6. 19:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Holnap nyílik a Huawei élményüzlete Érzékekre ható aktivitásokkal tesztelhetik az okoseszközöket a vásárlók.

Az Apple 2019-ben is egy lépéssel a Samsung és a Huawei előtt marad Hamarosan indul az Apple A13 chip gyártása, és úgy néz ki, hogy a TSMC-nél készülő lapka idén is lekörözi a mezőnyt.
Iszonyú nagyot tarolt Magyarországon a Huawei 40 százalékkal nőtt meg a kínai vállalat forgalma nálunk a 2017-eshez képest.
Több mint negyven százalékkal növelte magyarországi forgalmát a Huawei Egy év alatt.
Majdnem tökéletes telefon a gyönyörű Honor View20 A Huawei kistestvére igen komoly telefonnal rukkolt elő, amiből csak néhány apróság hiányzik a tökéletességhez.
Reuters: Pompeo számon kéri Orbántól a Huawei egyre növekvő magyarországi jelenlétét A kínai mobilcéggel stratégiai megállapodást kötött a kormány. Az amerikaiak az orosz gázt is csesztetnék.

Olaszország is nemet mond a Huawei-re Újabb országban zárják ki a kínaiakat az 5G-infrastruktúra kiépítéséből.
Megérkezett a Huawei legádázabb vetélytársa: a Huawei A világ második legnagyobb okostelefon-gyártója már olyan magabiztos, hogy két helyet is meg kíván szerezni a legnépszerűbb márkák top 5-ös listáján. A Huawei lényegében saját maga ellen indítja harc...
Ilyen a világ látható érzelmek nélkül! Összefogott a látássérültekért a Huawei és a Láthatatlan Kiállítás Az applikáció hangok alapján azonosítja az érzelmeket
Európából is kitilthatják a Huawei 5G-s eszközeit Brüsszeli források szerint az Európai Bizottság azt fontolgatja, hogy kitiltja Európából a Huawei 5G-s eszközeit.
Olcsó, de menő laptop a Chuwi Aerobook A Huawei MateBook olcsó klónja lett a Chuwi Aerobook, amelynek hamarosan indul az Indiegogó-kampánya.
Összehajtható 5G mobillal jön ki a Huawei Idén tényleg megkezdődhet az összehajtható eszközök térhódítása.