Álmaid telefonja, a kormányoknak nemzetbiztonsági kockázat

A kínai távközlési cégekkel való hadakozás legutóbbi állomása, hogy amerikai kérésre letartóztatták a Huawei pénzügyi igazgatóját.

2018. december 6. 19:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Decemberben új korszakot indít el a Samsung és a Huawei December 10-én és 17-én mutatkozik be a Galaxy A8s és a Nova 4, amelyeknek a kijelzőibe lyukat vágtak a gyártók.

Botrány: profi kamerával lőtték a mobilos promófotót A Huawei egyszer már elkövette a hibát, most a Samsung is.
Végtelen újraindulásoktól szenvednek egyes LG G7 ThinQ modellek, bezöldült a Huawei Mate 20 Pro Európában sok felhasználó eszmélt arra, hogy bootloopba ragadt a csúcskészüléke - az LG vizsgálja a hibát és cseréli az érintett modelleket. A Huawei nem reagált a Mate 20 Pro zöld kijelzős botrányára...
Megjött az új laptopgyártó: Magyarországon is kaphatók lesznek a Huawei notebookjai Az okostelefonok után a napokban számítógépeivel is belép a magyar piacra a Huawei.
A Huawei visszautasítja a kémkedés vádját A Huawei még nem mondott le Új-Zélandról, nem érzékel nyomást Németország vagy az Egyesült Királyság felől, azt pedig visszautasítják, hogy kémkedésre lennének kötelezhetőek a kínai kormány által. A t...
Bizalmatlanság övezi a kínai okostelefonokat Új-Zéland lezárta az utat a Huawei Technologies telekommunikációs cég importtermékei előtt, erőteljes biztonsági kockázatra hivatkozva.

Itt az újabb sejtelmes kép a Huawei Samsung-konkurens megoldásáról Egy újabb, a legilletékesebbtől, azaz a gyártótól származó poszter jelent meg a neten a Huawei Infinity O kijelzőjére utalva. Megelőzi vajon a kínai cég a Samsungot?
Végre Magyarországra jönnek a Huawei laptopjai Hamarosan a brutális Matebook X Pro is megvehető lesz nálunk.
Ezért kéri Amerika, hogy senki ne használjon Huawei-eszközöket Egyre kiélezettebb a harc, aminek a kereskedelmi mellett politikai okai is lehetnek.
Felemás eredmények a Mate 20 Pro gyötréstesztjén Zack Nelson az elkövető, aki a Huawei csúcskészülékét megkarcolta, megégette és meghajlította.
Ilyen néven jöhet az összehajtható Huawei mobil Hasonló nevet kaphat a Huawei összehajtható mobilja, mint a Samsungé. Több verziót is levédetett a Huawei.
Megégették, összekarcolták: mit bír a legjobb telefon, a Mate 20 Pro? A Huawei Mate 20 Prója nem csak egy újabb androidos telefon, tesztünk és más szakújságírók véleménye szerint is a legjobb készülék a jelenlegi mobilkínálatot nézve. De mi a helyzet akkor, ha öngyújtó...