Minden teknőst fenyeget a mikroműanyag

A világ három pontján több mint 100 teknőst vizsgáltak hét fajból: mindegyik bélcsatornájában voltak műanyagszemcsék.

2018. december 6. 19:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Túl vagyunk február legkeményebb napján, de jönnek még izgalmas játékok Remélhetőleg nem költöttétek el minden pénzeteket a pénteken megjelent címekre.
Switch VR-bejelentést kapunk idén? Iparági pletykák szerint a Nintendo is saját VR-szemüveggel rukkol elő a Switch kiegészítőjeként. Ha minden igaz, a Labo-készletek részeként láthat napvilágot a papírkartonból készült cucc - a Google Cardboard mintájára.
Rainbow Six: Siege - ezért érdemes ma nézni a Six Invitational közvetítését Nem csak hogy egymásnak esik két kiváló csapat, de leleplezik a következő év menetrendjét és az első szezon újdonságait is.
Máris bezár a Razer digitális játékboltja Van akinek bejön a digitális bolt üzemeltetése (Epic Games Store), és van akinek nem. Hiába áll mögötte az egyik legnívósabb gamer perifériákat gyártó cég. Kevesebb, mint egy évvel a nyitás után lehúzz a rolót a Razer Game Store.
A legjobb mobiljátékok a héten Egy ősrégi klasszikus újrakiadása mellett sok újdonság is érkezett az alkalmazásboltokba.
One UI kezelőfelületet kap a Samsung új okosórája Újabb képek szivárogtak ki a Samsung Galaxy Watch Active okosóráról, ami frissített kezelőfelület kap.

Top hírek:
Detective Pikachu - Lickitung nyelve még mindig jó hosszú Jött egy új, elég rövidke előzetes a filmhez, de legalább ismét szemügyre vehetjük az egészen élethű pokémonokat.
Ennek minden Android mobilos örülni fog A Google folyamatosan erősíti szoftveráruháza védelmét, és emellett naponta ötvenmilliárd appot ellenőriz, hogy kiszűrje a kártékonyakat.
Suicide Squad 2 - Harley Quinn mégis visszatérhet a folytatásra Eddig arról szóltak a pletykák, hogy Margot Robbie karakterével már csak a saját filmjében találkozunk majd, de a jelek szerint a Warnernél még nincs minden kőbe vésve.
A legjobb mobiljátékok a héten Egy ősrégi klasszikus újrakiadása mellett sok újdonság is érkezett az alkalmazásboltokba.
Páratlan okostelefonos funkció Az LG legújabb okostelefonja a képernyő rezgetésével erősíti fel a hangot.
Elhunyt Bruno Ganz A svájci származású színész 77 éves volt.