Minden teknőst fenyeget a mikroműanyag

A világ három pontján több mint 100 teknőst vizsgáltak hét fajból: mindegyik bélcsatornájában voltak műanyagszemcsék.

2018. december 6. 19:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Pókember: Irány a Pókverzum! - Kritika Hogy az eddigi legjobb Pókember-film? Meglehet. De hogy az eddigi legegyedibb és legintenzívebb, az egészen biztos.
Left Alive - kemény jelenetek, érdekes lehetőségek a gameplay videóban A Square Enix kiadott egy rövid anyagot, ami jól összefoglalja, miről szól majd a Left Alive játékmenete.
Európába jön a Red Magic Mars A Nubia második gamer telefonja nemsokára az Öreg Kontinensen is elérhető lesz, egyelőre ismeretlen áron.
Sünnek öltöztette új routereit a TP-Link Az Archer AX6000 és AX11000 modellek a TP-Link első 802.11ax támogatású eszközei.
Érkezik a Metal Gear Solid-társasjáték Pár haver és egy jó társas - mi más kellhet egy délutáni összeröffenéshez? A tabletop-reneszánsz hullámain egy újabb videojáték-adaptáció ütötte fel a fejét. Mit szólnátok egy kis klasszikus Metal Gearhez?
Ismét mozgásban a Left Alive (PC, PS4) A Front Mission világában játszódó program tavasszal jelenik meg PS4-re és PC-re.

Top hírek:
Hangalapú üzenetküldési lehetőséggel frissült az Instagram Az Instagram már régóta nem csak egy fotómegosztó alkalmazás, többek közt annak üzenetküldő Direct felülete is népszerű a felhasználók körében. Idén a beépített chates szolgáltatás több funkcióval frissült, legutóbb éppen a walkie-talkie üzenetküldési lehetőséggel.
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - még a héten befut a The Lair of the Lost DLC Egy új trailert és hivatalos megjelenési dátumot is kaptunk a kiegészítőhöz.
Így élj túl a Left Alive háborús zónájában A Square Enix egy Front Mission-mellékággal nyitja a tavaszt, habár a Left Alive a fősodor ismerete nélkül is élvezhető. A legújabb videó bemutatja, hogy milyen fontosak a túlélőelemek.
Rising Storm 2: Vietnam - karácsony a pokolban A karácsony közeledtével egyre több játék kerül egy-egy szezonális módnak köszönhetően ünnepi hangulatba, és nem kivétel ez alól a Rising Storm sem. Egyedi sapkával és kandallós pályával hangolódhatunk az ünnepekre.
GameStar adventi játék 11. nap - merülj el a japán alvilágban! Nem gond, ha teljesen ismeretlen számodra a Yakuza sorozat: kezdheted nyugodtan a második rész felújított kiadásával is.
Mozgásban a Void Bastards (PC, XO) Közel 20 percnyi új játékmenet bemutatót kaptunk a Humble Bundle gondozásában érkező programból.