Így vonult át több ezer ember a fagyos Budapesten

Meglepően sokan mentekel vasárnap tüntetni.

2018. december 16. 17:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kigyulladt egy busz Budapesten, egy utas le is videózta A kelet-pesti Kossuth nyomdánál történt az eset.

Feltehetőleg Gustav Klimt domborműve került elő Budapesten Egy nagykörúti lakásban fedezték fel a magántulajdonban lévő reliefet.
Sok kárt okozott az erős szél a fővárosban Az erős szélben kidőlt fák, leszakadt ágak miatt kérték a fővárosi hivatásos tűzoltók segítségét hétfőn Budapesten - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Jelentősen emelkedett a dolgozó megváltozott munkaképességűek aránya 2011-hez képest tavaly év végére 18-ról 40 százalékra emelkedett a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatási rátája - közölte Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megb...
Több mint 240 ezren vették igénybe a Nők40 programot Fontos volt bevezetni a nők negyven év munkaviszony, illetve gyermeknevelés utáni nyugdíjba vonulását lehetővé tevő programot, amit az is mutat, hogy a 2011-es bevezetés óta összesen 241 ezren vették ...
Lefújták a férfit, majd kirabolták 10 millió forintot raboltak el Budapesten egy utcán sétáló férfitől. A két rabló a hatodik kerületi Teréz körúton támadta meg a gyanútlan járókelőt. Gázspray-vel lefújták, megverték, majd elvették a t...

Lengyel-magyar komolyzenei koncertnek ad otthont vasárnap a Benczúr Ház Erkel Ferenc és Stanislaw Moniuszko művei szólalnak meg egy ingyenes koncerten magyar és lengyel művészek előadásában vasárnap a Benczúr Házban Budapesten.
Kóklerek miatt veszélyes sok kémény 15 éves lány halt meg szén-monoxid-mérgezésben, ő a legutóbbi áldozat, de több tízezren vannak még veszélyben. Csak Budapesten 1600 életveszélyessé vált kéményt kellett lezárnia a kéményseprőknek ebbe...
Debrecen felelt a budapesti kihívásra: kilencen taposták négyszer a hóba az egyetem előtt az O1G feliratot Nem kellett sokáig várni a válaszra azután, hogy már Budapesten is megjelent a hóba taposott felirat.
Ellenzéki gyűlölethadjárat: megtámadták a pásztói Fidesz-képviselő irodáját Korábban Szegeden, Vácon és Budapesten is volt támadás.
Zárlat miatt vannak késések a Budapest-Győr vasútvonalon Egy ideig szünetelt a közlekedés Komárom és Tatabánya között.
A kormány ellen tüntettek Budapesten Elindult szombat délután a kormányellenes tüntetés a fővárosi Hősök teréről az Andrássy úton keresztül a Kossuth tér felé.