Vajon ki nyeri az első játékot? Január 2-án kiderül!

Kezdődik a viadal, amely a legjobbakat is próbára teszi! Exatlon Hungary: január 2-tól 18.55-től a TV2-n!

2018. december 30. 19:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ezt már soha nem mossa le magáról Bán Norbi Az Exatlon Hungary örök nyomot hagyott Bán Norbi testén, ugyanis a műsor szimbólumát az Exatlon csillagot tetováltatta magára. A TV2.hu csapata  ott volt az emlékezetes pillanatnál. Norbi mesélt ...

Félbeszakadt a Párbaj: Súlyos sérülés az Exatlon Hungary-ben Elérkezett a Medál játék és a Párbaj napja, azonban a pályán egy nem várt fordulat történt: Provoda Jodes súlyosan megsérült, kórházba kellett szállítani, így a sorsdöntő összecsapás végül elmaradt...
Exatlon Hungary - 59. adás Az Exatlon Hungary 59. adásában a Végjátékra került sor. A teljes adásból kiderül, hogy melyik csapat veszített, és ezáltal kényszerülnek majd tagjai párbajozni.
Exatlon Hungary - 58. adás Az Exatlon Hungary 58. adásában a Jutalomjátéké volt a főszerep. A teljes adásból kiderül, hogy melyik csapat győzött, és mi volt a nyereményük.
Mischinger Péter: ˝Ha kell, akkor falábbal is végigmegyek a pályán˝ - Szerda 19.15 Péter sérült lábbal is elképesztő erővel veszi az Exatlon Hungary akadályait. Vajon meddig tart ki az ereje? Ma este 19.15-kor kiderül a TV2-n!
Óriási eufória: Új gazdára talált a Villa A Villa játékkal folytatódott hétfőn este az Exatlon Hungary!

Ungvári Greatest Hits - Szavazz Ungvári Miklós legjobb dalára! Ungvári Miklós nem csak az Exatlon Hungary pályáin remekel, de a versenyek közti hangulatért is ő a felelős. Általa már több slárger is felcsendült, ami garantálta a jókedvet. Szavazz! Neked melyik "e...
Exatlon Hungary: Műteni kell Salander Dorka vállát Palik Lászlót meglátva Salander Dorka minden reménye szertefoszlott. Nem elég, hogy kiesett a dominikai verseny egyik nagy esélyese, itthon komoly vállműtét vár rá.
Hanna mindent feláldoz a győzelemért? - Hétfő 19.15 Jodi fontos dologra figyelmezteti Katát, a Bajnokok pedig még mindig nem dolgozták fel Kata visszatérését? Hétfő este 19.15-kor Villa játékkal folytatódik az Exatlon Hungary.
Exatlon Hungary 54. adás galéria Az Exatlon Hungary 54. adásában a Végjátékra került sor, ahol kiderült, hogy melyik csapat tagjai mennek majd Párbajba! Idézd fel a verseny legemlékezetesebb pillanatait!
Exatlon Hungary - 53. adás Az Exatlon Hungary 53. adásában a csillagokért harcoltak a játékosok. Hogy mi volt a nyeremény, illetve, hogy melyik csapat nyert, az a teljes adásból kiderül!
Harc a csillagokért: Jön a nagy viadal! - szerda 19.15 Nincs megállás, a harc folytatódik a csillagokért! De vajon mi lesz a győztes csapat jutalma? Minden kiderül az Exatlon Hungary legújabb adásában ma 19.15-től a TV2-n!