Vajon ki nyeri az első játékot? Január 2-án kiderül!

Kezdődik a viadal, amely a legjobbakat is próbára teszi! Exatlon Hungary: január 2-tól 18.55-től a TV2-n!

2018. december 30. 19:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Valakinek a végső harca kezdődik az Exatlon Hungary-ben - péntek 19:00 Újabb kőkemény csatában mérkőznek meg az Exatlon Hungary versenyzői. A tét viszont komoly: valakinek távoznia kell. Hogy ki bizonyul a leggyengébb láncszemnek, az kiderül 19.00-tól a TV2-n!

Ilyet még az Exatlon Hungary történetében nem láttunk - ma 19.00 Elképesztő izgalmak, egyre növekvő feszültség, de a versenynek folytatódnia kell: Exatlon Hungary ma este 19.00-tól a TV2-n!
Exatlon Hungary 12. adás galéria Az Exatlon Hungary 12. adása rendhagyó volt. A Bajnokok és Kihívók együttes erővel szálltak szembe a román csapattal. 
Exatlon Hungary 11. adás A 11. adásban ismét a Villába kerülés volt a tét! Vajon melyik csapat költözhetett be a nap végén a fényűző luxuslakba? Nézd meg az adást, és kiderül!
Most egész Magyarországért kell küzdeniük - kedd 19.00 Az Exatlon Hungary történetében először kerül sor a nemzetközi versenyre. A magyar Bajnokok és a Kihívók most együttes erővel szállnak szembe a román ˝válogatott˝ ellen. 
Határokat feszegető újabb megpróbáltatások - hétfő 19.00 Hétfőn még nehezebb pályával, és gigászi csatározásokkal folytatódik az Exatlon Hungary!

Bereczki Krisztiánnak véget ért a dominikai álom Rendkívüli volt az Exatlon Hungary pénteki adása. A Kihívók közül Görgey Petra lesérült, Bereczki Krisztiánnak pedig a nyárból a télbe kellett hazajönnie.
Hosszabban: Elásta a csatabárdot Bán Norbi és Mischinger? Az Exatlon Hungary adásában láthattuk, hogy hogy örültek a Kihívók Mischinger Péter futamának. Kása András elismerő szavai mellett Bán Norbi is meglepő lépést tett a gladiátor felé. Vajon sikerül elás...
Minden eddiginél durvábban estek egymásnak a Kihívók Mischinger Péter és Bán Norbert konfliktusa egyre csak mélyül, és nem telik el nap, hogy a két csapattag ne feszüljön egymásnak. Exatlon Hungary 19.00-tól a TV2-n!
Exatlon Hungary 7. adás galéria  A 7. adásban Medálokért küzdöttek a versenyzők, melyeknek a játék későbbi részében lesz fontos szerepe. Extra meglepetésként a két medalista 3-3 percre hazatelefonálhat. Nézd meg a verseny legjo...
Exatlon Hungary 6. adás A 6. adásban izgalmakból nem volt hiány. A verseny elején új csapattaggal bővültek a Bajnokok: Gyarmati Panka érkezett Dominikára, hogy kiálljon a Kihívók ellen. Az összecsapás tétje az volt, ki lakha...
Ezt gondolja a kieséséről és csapattársairól Miló Viki Egyre szorosabb a küzdelem az Exatlon Hungary-ben, ahogy nő a tét, úgy nehezedik a verseny. Sorsdöntő változás állt be: valakinek el kellett hagynia a versenyt. Miló Viki távozott, aki megszólalt a ki...