Amerika legnagyobb zenei fesztiválja elírta az egyik fellépőjének a nevét

Senki nem tudta, ki az a Gucci Gang, akit a plakáton írnak.

2019. január 3. 17:08

A cikk folytatása...Friss hírek
A Médiatanács szerint a sajtószabadság korlátozásához vezetne az M1 Híradó pontosítása Megérvelték.
Horvátországban már hét halálos áldozata van az influenzajárványnak 350 ezer adag oltóanyag fogyott el három hét alatt, így decemberben már nem lehetett hozzájutni a vakcinához.
Applikációval rendelték és Kínából hozatták a karácsonyi ajándékokat tavaly a magyar fiatalok Internetes webáruházak, bevásárlóközpontok és hipermarketek a nyertesei a karácsonyi vásárlási láznak Magyarországon. Bár a plázák látogatottsága egyre emelkedik, egyre többen használnak valamilyen applikációt is az ajándékok beszerzésére derül ki a Selectivv legfrissebb elemzéséből. A magyar piacra 2018-ban belépett kutatócég vásárlási szokásainkat, mozgásunkat mobiltelefon-használatunk elemzése segítségével képes a kereskedelem számára hasznos adatokká formálni.
Totál káosz, hogy melyik utakért kell fizetni kerüld el a bírságot! Az Autópályamatrica.hu összeszedte, hogy melyik utakért kell fizetni.
Korrektor és szempillaspirál nélkül nem tudok élni A Barátok közt Kővári Natasája, vagyis Mezei Réka Léda beavatta a Cosmo.hu-t a szépségápolási trükkjeibe.
Lassan tönkretesszük a világ egyik legszebb helyét A Bledi-tó vízminőségi látványosan romlott az elmúlt években.

Top hírek:
Egy kisgyermekes anya elképesztő rekordot futott a brutális brit terep-ultramaratonon A 35 éves Jasmin Paris 83 óra alatt, mindössze három órányi alvással teljesítette a 429 kilométeres hegyvidéki távot.
Visszatér a fagy és a havazás: mutatjuk mikor Többfelé a maximumok is fagypont körül alakulhatnak.
Popzenekarok dolgozzák fel Cage csend darabját John Cage, a 20. századi kortárs zene kiemelkedő szerzője 4'33" című műve előtt tiszteleg a londoni Mute kiadó.
Bomba robbant Bogotában, nyolc halott Autóba rejtették a robbanószerkezetet egy rendőriskola közelében.
Égett egy kamion az M1-esen Lezárták a főváros felé tartó sávokat.
Két héttel a lavina után még mindig keresnek egy síelőt Norvégiában A másik három holtteste a napokban került elő.