Amerika legnagyobb zenei fesztiválja elírta az egyik fellépőjének a nevét

Senki nem tudta, ki az a Gucci Gang, akit a plakáton írnak.

2019. január 3. 17:08

A cikk folytatása...Friss hírek
A nemzetközi szövetség is kalapot emelt: Lofti Begiék vb-dala ütős lett Hasít az interneten a budapesti asztalitenisz-világbajnokság hivatalos dala, amelyet Lotfi Begi és az Irie Maffia készített koprodukcióban. A számot egy nap alatt több mint 23 ezren tekintették meg a legnagyobb videómegosztó oldalon. A dal nemcsak a magyar szövetség tetszését nyerte el, ha­nem a nemzetköziét is, amelynek vezetői gratuláltak a szerzőknek.
Keanu Reeves marha lazán vette a kényszerleszállást, és kirándulásra indult pár vadidegennel
Mueller nagy szívességet tett az elnökválasztásra készülő demokratáknak Az orosz befolyás nem igazán érdekelte a választókat, a demokraták most könnyebben tudnak olyan kérdésekkel foglalkozni, amik igen.
Érintetlen marad a fideszes képviselők néppárti frakciótagsága A képviselőcsoportra nem vonatkozik a felfüggesztés.
Leváltaná az elnököt az algériai vezérkari főnök Arra hivatkozva, hogy nem tudja ellátni az elnöki feladatait. Ami speciel igaz is, az agyvérzése óta.
Kerekesszékbe került a magyar híradós - Fájdalomcsillapítókat kap súlyos balesete után Marsi Anikó egyelőre csak kerekesszékkel tud nagyobb távokat megtenni.

Top hírek:
A Hamász Izraellel kötött tűzszünetet jelentett be, de felújultak a harcok A tévé értesülése szerint Izrael tovább folytatta a válaszcsapásokat.
Négy gépjármű rohant egymásba Pilisnél Teljesen lezárták a 4-es főutat.
Erdogan kampányígérete: ismét mecsetté alakítaná a Hagia Sophiát Legutóbb szeptemberben dobott vissza egy ilyen kérelmet a török alkotmánybíróság.
Milliókat fenyeget éhezés Afganisztánban Csupán egy lépésre vannak az éhínségtől.
Mészáros-féle cég nyerte a dohánytermékek figyelésére kiírt 4 milliárdos közbeszerzést Uniós előírás, felcsúti zsebek.
Folytatódnak az Idai ciklon miatti mentési munkálatok Afrikában Az ítéletidőnek több mint 700 halálos áldozata van.