Ezt gondolja a kieséséről és csapattársairól Miló Viki

Egyre szorosabb a küzdelem az Exatlon Hungary-ben, ahogy nő a tét, úgy nehezedik a verseny. Sorsdöntő változás állt be: valakinek el kellett hagynia a versenyt. Miló Viki távozott, aki megszólalt a kieséséről, de azt is elárulta, hogy melyik csapattársainak szurkol.

2019. január 6. 20:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hajtóerővel hatott Gelencsér Timire a félelem? Gelencsér Timit hasonló félelemmel ébredt, mint Miló Viki kiesésének napján, de a Bajnokok versenyzője elárulta, ez az érzés hajtó erővel hatott rá. 

Kiderült, ki fogja erősíteni az Exatlon Hungary-ban a Bajnokok csapatát Tegnap Gelencsér Tímea és Miló Viki küzdött meg egymással a versenyben maradésért, melyben a négyszeres magyar ökölvívó bajnok maradt alul, így Ő volt az első, aki az Exatlon Hungary párbajában távozn...
Szavazz! Szerinted ki volt az Exatlon Hungary 3. adásának hőse? Drámai pillanatok, heves küzdelmek, és veszélyes csúszások tarkították az Exatlon Hungary harmadik adását. Vass Dóra sérülése miatt távozni kényszerült a versenyből, így őt már nem láthatjuk többet a ...
Baj van: Nem bírja Miló Viki szervezete tovább? Nem túl rózsás a Bajnokok helyzete, Miló Viki immunrendszerét például nagyon megviselik a dominikai körülmények. Szervezete felborult, ráadásul még ezt is mellőznie kell...
Adásból kimaradt: Miló Viki szerint a Bajnokoknak már volt elég szerencséjük az életben A futamok alatt a Bajnokok megvitatták a hibáikat. Miló Viki meglepő kijelentést tett. Vajon visszatér a Bajnokok szerencséje?
Miló Viki kimondta: valójában ezért ment Dominikára Miló Viktória kereken kimondta, hogy miért vágott bele a dominikai versenybe.

Miló Viktória legjobb pillanatai Vasárnap Miló Viktória búcsúzott az Exatlon Hungary-től. Ezek voltak a legjobb pillanatai a versenyben. Idézd fel most! 
Már az első nap sokkolta Palikot A stáb sem hitt a szemének. Ezt mondta Palik László a TV2 új műsorának első forgatási napjáról. Holnaptól indul az Exatlon Hungary és már az első percektől óriási küzdelem folyt a versenyző csapatok k...
Hatalmas küzdelmek és verejtékes csaták! Ez itt az Exatlon Hungary! Tarts velünk és légy részese a küzdelemnek! Első adás: január 2. 18.55.
Vajon ki nyeri az első játékot? Január 2-án kiderül! Kezdődik a viadal, amely a legjobbakat is próbára teszi! Exatlon Hungary: január 2-tól 18.55-től a TV2-n!
Elképesztő különbség! Íme az Exatlon Hungary Tábora Exatlon Hungary január 2-től a TV2-n!
Exluzív videó Palik Lászlótól Elképesztő izgalmakkal ért véget az Exatlon Hungary első forgatási napja Dominikán. Palik Lászlónak még a hangja is elment. Nézd meg a vele készült exkluzív interjút, ahol érdekes dolgokat árul el!