Ezt gondolja a kieséséről és csapattársairól Miló Viki

Egyre szorosabb a küzdelem az Exatlon Hungary-ben, ahogy nő a tét, úgy nehezedik a verseny. Sorsdöntő változás állt be: valakinek el kellett hagynia a versenyt. Miló Viki távozott, aki megszólalt a kieséséről, de azt is elárulta, hogy melyik csapattársainak szurkol.

2019. január 6. 20:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Exkluzív videó: Együtt edzettek az Exatlon Hungary-ből már távozó Bajnokok és Kihívók Közös boksz edzésen vettek részt a játékból már távozó versenyzők: Gyarmati Panka, Vass Dóra és Miló Viki a Bajnokoktól, Görgey Petra, Palásti Ági, Kása András, Rozs Gergely és Bán Norbi a Kihívóktól....

A közös edzés szorosabbra fűzheti kapcsolatotokat Miló Viki és segítői olyan gyakorlatokat mutattak, melyeket kifejezetten párok számára találtak ki, így nem csak az egészségetekért tudtok tenni, hanem a párkapcsolatotokat is erősíthetitek. 
Ezt már soha nem mossa le magáról Bán Norbi Az Exatlon Hungary örök nyomot hagyott Bán Norbi testén, ugyanis a műsor szimbólumát az Exatlon csillagot tetováltatta magára. A TV2.hu csapata  ott volt az emlékezetes pillanatnál. Norbi mesélt ...
Félbeszakadt a Párbaj: Súlyos sérülés az Exatlon Hungary-ben Elérkezett a Medál játék és a Párbaj napja, azonban a pályán egy nem várt fordulat történt: Provoda Jodes súlyosan megsérült, kórházba kellett szállítani, így a sorsdöntő összecsapás végül elmaradt...
Exatlon Hungary - 59. adás Az Exatlon Hungary 59. adásában a Végjátékra került sor. A teljes adásból kiderül, hogy melyik csapat veszített, és ezáltal kényszerülnek majd tagjai párbajozni.
Exatlon Hungary - 58. adás Az Exatlon Hungary 58. adásában a Jutalomjátéké volt a főszerep. A teljes adásból kiderül, hogy melyik csapat győzött, és mi volt a nyereményük.

Mischinger Péter: ˝Ha kell, akkor falábbal is végigmegyek a pályán˝ - Szerda 19.15 Péter sérült lábbal is elképesztő erővel veszi az Exatlon Hungary akadályait. Vajon meddig tart ki az ereje? Ma este 19.15-kor kiderül a TV2-n!
Óriási eufória: Új gazdára talált a Villa A Villa játékkal folytatódott hétfőn este az Exatlon Hungary!
Ungvári Greatest Hits - Szavazz Ungvári Miklós legjobb dalára! Ungvári Miklós nem csak az Exatlon Hungary pályáin remekel, de a versenyek közti hangulatért is ő a felelős. Általa már több slárger is felcsendült, ami garantálta a jókedvet. Szavazz! Neked melyik "e...
Exatlon Hungary: Műteni kell Salander Dorka vállát Palik Lászlót meglátva Salander Dorka minden reménye szertefoszlott. Nem elég, hogy kiesett a dominikai verseny egyik nagy esélyese, itthon komoly vállműtét vár rá.
Hanna mindent feláldoz a győzelemért? - Hétfő 19.15 Jodi fontos dologra figyelmezteti Katát, a Bajnokok pedig még mindig nem dolgozták fel Kata visszatérését? Hétfő este 19.15-kor Villa játékkal folytatódik az Exatlon Hungary.
Exatlon Hungary 54. adás galéria Az Exatlon Hungary 54. adásában a Végjátékra került sor, ahol kiderült, hogy melyik csapat tagjai mennek majd Párbajba! Idézd fel a verseny legemlékezetesebb pillanatait!