Péterfy Gergely megírta, hogy rakták le a buszról a lányát, mert nem tudott elég gyorsan fizetni videó

Az utas tízezressel próbált fizetni, amiből a sofőr nem tudott visszaadni. Azt meg nem várta meg, hogy előkeresse az aprót.

2019. január 8. 11:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vizsgálja a Volán, miért nem vitte el a buszsofőr a 18 éves lányt, aki előbb tízezressel fizetett volna, majd a táskája alján kutatott volna apróért Az esetről a lány apja, Péterfy Gergely író számolt be a blogján.

Péterfy Gergely: Fejétől bűzlik Az irodalom tényleg visszavág. Az író felküld egy buszsofőrt a Budai Várba, hogy néhány bűzlő fejet a 300 forintos krumplifőzelékbe nyomjon.

Friss hírek
RTL Klub: A Veronában tragédiát szenvedett busz sofőrje máig nem kért bocsánatot Holnap lesz a 17 halálos áldozat követelő buszbaleset második évfordulója. Az RTL Klub Fókusz Plusz című adásban megszólalt az egyik áldozat apja, akinek sikerült beszélni a busz sofőrjével.
Budapest helyett a Lánchidat blokkolták és Bayer Zsolt "bajszát" rángatták a tüntetők Budapest mellett több vidéki és külföldi városban is tüntettek a túlóratörvény ellen, azonban a korábban beígért országos blokád elmaradt. Budapesten néhány ezer embert mozgatott meg az akció, a várost nem, a Lánchidat blokkolták két órára a tüntetők, de az is a rendőrök aktív közreműködésével sikerült.
Ezekkel a számokkal nyerhetett rengeteg pénzt Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait.
Hat cirkuszolót kellett elvinniük a rendőröknek a Lánchídról Hiába kérték őket, nem hagyták el az úttestet.
Péntek délután óta nincs víz több településen a fővárostól északra A Duna Menti Regionális Vízmű már kijavította a hibát, de még eltart egy ideig, mire lesz víz.
Tovább erősödött a Liga olasz kormánypárt támogatottsága Megközelíti a 36 százalékot a Matteo Salvini vezette olasz kormánypárt, a Liga támogatottsága egy szombaton közölt közvélemény-kutatás szerint, amelynek eredménye a Liga egyeduralmát mutatja ki az országban négy hónappal az európai parlamenti választások előtt

Péterfy Gergely: A kisördög Most bosszút áll. Most neki lett mindenben igaza. A tévéből, a rádióból, az újságból az ő igazsága harsog, az ő félelmeinek ad igazat a politika, és akik eddig nevettek rajta, most gúny és megvetés t...
Péterfy Gergely: Egyszerre nyomasztó és inspiráló, ami történik 2018-ról kérdezte az RTL Klub a neves írót.
Kósa Lajos, sertéstelep, Németh Szilárd, szopófantom - Péterfy Gergely 2018-a Az író összerakta az év címkefelhőjét. Minden benne van, amit 2018 Magyarországáról tudni kell.

Top hírek:
Alkoholszondát lopott egy tolvaj Keresi a rendőrség, rejtély, hogy mit akarhatott a szondával.
Lukácsi Katalin a Fülkében: Én lennék a legboldogabb, ha a NER a szolgálatról szólna Az ellenzéki aktivista szerint van igény az országos sztrájkra. Lukácsi Katalinnal, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapítójával arról is beszélgettünk, hogyan fér meg egymás mellett a tüntetéseken az O1G és Beer Miklós püspök üzenete. Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja.
MTVA-tiltakozás: Szél és Hadházy elárulta, mi a végcéljuk Azok az MTVA-ban dolgozók, akikkel közvetlenül érintkeztek az elmúlt napokban, kedvesek voltak velük, például kaptak tőlük csokit – erről beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő
Nagy Blanka: "Bayer Zsolt semmilyen értéket nem adott az országnak" Ebből még nagy meccs lesz.
Három autó ütközött, négy ember megsérült Kópházánál történt a baleset.
Ma estétől visszatér a tél, az egész országban havazni fog Vasárnapra az ország nagy részén 5-10 centiméteres hó hullhat.