Péterfy Gergely megírta, hogy rakták le a buszról a lányát, mert nem tudott elég gyorsan fizetni videó

Az utas tízezressel próbált fizetni, amiből a sofőr nem tudott visszaadni. Azt meg nem várta meg, hogy előkeresse az aprót.

2019. január 8. 11:01

A cikk folytatása...Friss hírek
Magyarország megint menedékkérőket éheztetett a tranzitzónában Kilencedik alkalommal perelték be civilek az államot, Strasbourg ismét nekik adott igazat.
Egy utas takarított fel a Kökin, mert már nem bírta elviselni a látványt Az önkéntes takarító szerint hetekig állt a szemét a pályaudvar lépcsőjén, de senki sem söpörte fel.
Árokba borultak a lopott autóval a bedrogozott váci autótolvajok A lopás bűn, főleg, ha túlságosan kész vagy ahhoz, hogy elmenekülj.
Macron: a néppárti határozatban nem az elvek érvényesültek A Fidesz tagságának felfüggesztéséről hozott európai néppárti döntés nagyon hasonlít az elmúlt években hozott számos döntésre, amelyekben nem az elveket helyezték előtérbe, hanem a "törzsi logika" érvényesült - jelentette ki Emmanuel Macron francia elnök Brüsszelben, az Európai Tanács kétnapos c...
A Jobbik találkozása a padlóval - videóval A nagy ellenzéki összeborulás-showban a rendező nem mindig a legjobb embereket találja meg egy-egy szerepre.
TV2 vs. Staudt Gábor: karaktergyilkosságnak indult, helyreigazítás lett belőle Tavaly 109 helyreigazítási pert bukott el a kormánymédia, és 2019 is erősen kezdődött.

Top hírek:
Korai öröm – Nevetséges kamu a Fidesz felfüggesztése? Mint tudjuk, szerdán az EPP felfüggesztette a Fidesz tagságát. Túlságosan örülnünk azért nem kell, mert a felfüggesztés körülményei igencsak érdekesek
Nagyon bűzlik a MÚOSZ-elnök
Óbudán és Kispesten árulták a kábítószert a most elfogott drogkereskedők videó Öt embert fogott el a rendőrség egy nap alatt.
Szétfeszíti a szocialistákat a Párbeszéddel közös lista A szocialisták között sokan zúgolódnak amiatt, hogy a pártszövetségből mindeddig csak a Párbeszéd profitált.
Legyen ön is Buddha kényelmesen, gyorsan, helyben!
A szíriai kormány elítélte Trump bejelentést A szíriai kormány pénteken elítélte a Golán-fennsík izraeli fennhatóságának elismeréséről előző nap tett amerikai bejelentést, egyben leszögezte, hogy Damaszkusz eltökélt szándéka minden lehetséges eszközzel visszaszerezni a területet