EP-listára kerülne Czeglédy Csaba

Ismét mentelmi jogot szeretne szerezni Czeglédy Csaba azzal, hogy felkerül a szocialisták európai parlamenti választási listájára - értesült a Magyar Idők.

2019. január 11. 8:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megszüntették Czeglédy Csaba bűnügyi felügyeletét A bíróság megállapította, hogy a nyomozás már befejeződött.

Megszüntették Czeglédy Csaba házi őrizetét Czeglédy Csabát 2017 júniusában vették őrizetbe.
"Csak mondjak valami ütőset Czeglédy ellen" megszólal egy vádalkuval megkörnyékezett vádlott Minimális büntetéssel megúszhatja, ha mond valami extrát, nagyon ütőset Czeglédy Csaba ellen ilyen vádalkut ajánlott az ügy egyik gyanúsítottjának több körben is az ügyészség. Kecsegtető ajánlat vol...

Az áfacsalással vádolt Czeglédy Csaba cégének adott igazat az EU bírósága A főügyészség nem reklámozta, hogy Luxemburgban már két éve eljárás van folyamatban a Humán Operátor Zrt. és a magyar állam között.
A zárt ajtó után a bíróságon is bukott Kunhalmi Ágnes Már jogerősen ki lehet mondani, hogy Czeglédy Csaba pénzelte az MSZP 2014-es kampányát Kunhalmin keresztül.
Magyarázhatják a fideszes gazdáiknak az ügyészség visszavenné Czeglédy szabadságát Továbbra is korlátozná Czeglédy Csaba szabadságát az ügyészség, ezért fellebbezett a bírósági döntés ellen, amely pár napja megszüntette a baloldali politikus-jogász házi őrizetét. Czeglédy szerint b...
Nem bírságolja meg a Médiatanács a Ripostot a hajléktalanokról szóló cikke miatt A Ripost-cikk éppen a hajléktalanok kirekesztésével ellentétes üzenetet fogalmazott meg - áll az NMHH közleményében. De megúszta a Magyar Idők egyik cikke is.