Szénhidrátszegény finomság kenyér helyett: a tested meghálálja, ha kipróbálod

Az étellel két legyet üthetsz egy csapásra: több nyers zöldséget fogyaszthatsz, és kiválthatod a hizlaló fehér kenyeret.

2019. január 11. 10:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Szellemutánfutó miatt büntették meg Kétszázötvenezres büntetést kapott egy férfi, mert állítólag utánfutót húzva gyorsabban ment a megengedettnél egy ausztriai autópályán. A férfinek azonban nincs is utánfutója. A gyorshajtás három évvel ezelőtt történt. A férfi hiába kérte az osztrák rendőrséget, semmilyen bizonyítékot nem kapott arról, hogy gyorsan ment volna, ráadásul utánfutóval.
Új-Zéland: Te vagy a következő Halálosan megfenyegették az új-zélandi miniszterelnököt a közösségi médiában. Egy ismeretlen egy fegyvert ábrázoló képet küldött Jacinda Ardern-nek, melyen az a felirat volt, idézem: "Te vagy a következő". A bejegyzés két napig volt elérhető, később a közösségi oldal felfüggesztette a fenyegető fiókját.
Kirepült a kocsiból a házaspár Brutális autóbalesetben halt meg egy magyar család Zilah városában. A házaspár egy idős Dacia-ban utazott, amikor egy szabálytalanul haladó autóssal karamboloztak. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a házaspár kirepült az autóból. A férfi a helyszínen meghalt, felesége életéért még küzdöttek a mentők, de nem tudták életben .
Mondj igent a ruhára: Atlanta - IX. évad 7. rész A sorozat Atlanta ismert esküvői ruhaszalonja, a Bridals by Lori életébe enged bepillantást. A célt, hogy minden egyes menyasszony maradéktalanul elégedett legyen élete legfontosabb ruhájával, szakértők sokasága segít ...
Vajon miért örül ennyire ez az asszony a saját letartóztatásának? Még soha senki nem örülhetett annyira saját letartóztatásának, mint az ír Cathleen Krause. Az 57 éves asszonyt Szent Patrik napján kapták el, mert marihuánás sütit és gumicukrot árult az ünneplő tömegnek. A rendőrséget a szemtanúk értesítették, akik azonnal kiemelték a tömegből az asszonyt.
Rákóczi Reni vs. Gelencsér Timi 60. adás II. futam  Timi 1-0-ra vezet a női Döntő második köre előtt. Vajon Reni tudott egyenlíteni, vagy Timi bezsebelte a Medált?

Top hírek:
Vereséget szenvedett a magyar válogatott Szlovákiában Óriási hangulatban kezdődött a Szlovákia-Magyarország Eb-selejtező. A mindegy kétezer magyar szurkoló kitett magáért, a Himnusz alatt piros, fehér, zöldbe borították a vendégszektort, majd pedig hatalmas hangorkánban törtek ki. Az összecsapást a szlovákok kezdték jobban, de jelentős helyzetre a 15. percig kellett várniuk, akkor Pekarík jobbosát hárította szépen Gulácsi, majd négy perccel később Hancko lövése súrolta a felső lécet.
Luz Maria - 66. rész Sergio véletlenül meglátja, ahogy Angelina a saját lábára áll és sétál. Gustavo a város összes varrodájában keresteti Lucecitát. Angelina megkapja az idézést a jegyzőhöz.
Meghan hercegné csak úgy szórja a pénzt - Döbbenetes, mennyit költött kismamaruhákra Meghan csak eddig hétszer annyit költött, mint Katalin hercegné.
A legendás magyar műsorvezető 20 év után újra tévézik A lányával közös műsort kapott Rókusfalvy Pál a Családi kör című műsort vezeti lányával, Rókusfalvy Lilivel.
Napi horoszkóp: Akadályokba ütközhet a Vízöntő - 2019.03.22. Szúrós kedvében lehet az Oroszlán. Napi horoszkóp!
Filmbeillő jelenetet alkotott a stúdióban Kasza Tibi Egy idősebb hölgy játékos szerepelt a Pénzt vagy éveket! adásában, Győrfi Pál és felesége pedig a közelítés funkciót választották segítségként a hölgy esetében. Ilyenkor a színpad megmozdul a játékos alatt, az idősebb hölgy pedig kicsit megijedt ettől a dologtól, így Tibi hősiesen a megsegítésére sietett, méghozzá filmbeillő módon.