Marokkói homoszexuálist indíthat Franciaország az Eurovízión

Bilal Hassani példaképe amúgy Conchita Wurst.

2019. január 11. 12:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Macron politikája sosem látott elégedetlenséghez és rendőri brutalitáshoz Milyen folyamatok állnak amögött, hogy fellázadt Franciaország a bevándorláspárti elnök ellen?

Összeomlik a közúti kereskedelem Franciaország és Dél-Anglia között, ha nincs megállapodás a Brexitről Angliában már terheléses próbákat is tartanak, hogy megnézzék, bírná-e az infrastruktúra a vámoltatás visszaállítása után keletkező 47 km-es kamionsorokat.
Orbánt is köszöntötte Putyin újév alkalmából Sok ország vezetője kapott újévi üdvözletet Oroszországtól, köztük Fehéroroszország, Abházia, Törökország és az USA mellett hazánk is. Akik nem kaptak: Ukrajna, Franciaország, Észak-Korea. És még sok...
Német győzelem Spanyolország felett Ausztrália és Franciaország van még a csoportban.
Bayer Friderika így néz ki ma Felismered a 94-es Eurovízió sztárját? Bayer Friderika teljesen civil életet él.
Franciaország: Mbappé mindenki felett! Real és Atlético játékost előzött meg.

Kína elutasítja a francia közvetítést a két letartóztatott kanadai diplomata ügyében Peking furcsállja, hogy Franciaország a Huawei pénzügyi igazgatójának őrizetbe vétele miatt nem tiltakozott.
Zséda: felkértek a német és a svájci eurovíziós zsűribe Az énekesnőt saját kisfia kétszer is megnézi idén az Álomutazóban, de aztán jön 2019, jön a Blake együttes, egy új album és az Eurovízió!
Magyarország a szólásszabadság éllovasa Az Egyesült Államok, Dánia és Nagy-Britannia után hazánk következik a francia Libertex libertárius kutatóintézet felmérése szerint a szólásszabadság szempontjából legszabadabb országok listájában. Fra...
Brazil elnök: Franciaország egyes részei élhetetlenek a migránsok miatt A megválasztott brazil elnök, Jair Bolsonaro a muszlim hátterű személyek migrációjáról beszélt. Azt is elmondta, hogy hivatalba lépése után Brazília kilép az ENSZ migrációs csomagjából.
Kétezren követelték Párizsban a határok megnyitását Franciaország tavaly 43 ezer menedékkérőt fogadott be.
21 millió 820 ezer kifizetetlen túlóra a francia rendőröknél A sárgamellényesek után a kékmellényesek következhetnek Franciaország utcáin.