Marokkói homoszexuálist indíthat Franciaország az Eurovízión

Bilal Hassani példaképe amúgy Conchita Wurst.

2019. január 11. 12:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pénteki sport: pályán Anglia, Franciaország és Portugália Sorsdöntő mérkőzés előtt a Fehérvár AV19.

A döntőbe sem jut az Eurovízión Pápai Joci? A fogadóirodáknál egyelőre gyengén áll a magyar énekes, aki 2017-ben hasonló előjelek ellenére a 8. helyet szerezte meg.
Dzsihadisták gyerekeit vitte haza Szíriából Franciaország A gyerekek rendkívüli orvosi és pszichológiai vizsgálaton esnek át.
Így figurázta ki Kasza Tibi Cooky akcentusát Cooky eredeti hazája Franciaország, így a rádiós elég erős francia akcentussal beszéli a magyar nyelvet. Természetesen meglovagolta ezt a tényt Kasza Tibi is, és humoros módon kiparodizálta kicsit Coo...
Így próbálja összemosni a baloldal az iszlámot és a kereszténységet Macron a bevándorlás támogatásával a keresztény Franciaország szétverését támogatja. Újabb képviselője okozott botrányt.
Tizedére olvadt a sárgamellényes mozgalom Most szombaton már csak 28 ezren demonstráltak Franciaország-szerte.

Egy 800 éves bazilikát rongáltak meg Franciaország egyik no-go zónájában A Saint-Denis Székesegyház ólomüveg ablakait betörték és súlyos károkat okoztak a bazilika 200 éves orgonájában.
Háborús övezetté alakult Délkelet-Franciaország egyik legnagyobb városa Rég nem látott erőszakhullám söpör végig Grenoble bevándorlók lakta kerületén egy szerencsétlen baleset után.
Egy migráns megkéselt két börtönőrt, sztrájkolni kezdtek a francia börtönök dolgozói Sztrájkot kezdtek szerdán a börtönőrök Franciaország-szerte, egy nappal azután, hogy egy radikalizálódott fogoly megkéselt két őrt Nyugat-Franciaország Condé-sur-Sarthe börtönében. A sztrájkolók a mun...
Franciaország jelentős bevételt remél az IT különadótól A francia gazdasági miniszter évi 500 millió eurót szeretne keresni a Google, az Amazon, az Apple és a Facebook különadóján.
Túl sokat szerepel a tévében Macron A sárgamellényesek és a radikális baloldali Lázadó Franciaország párt arról panaszkodik, hogy Emmanuel Macron elnök monopolhelyzetben van a francia állami televízióban, és „one-man show-t...
Nem lesz ott Ukrajna az Eurovízión A helyi közmédia szerint annyira átpolitizált lett a selejtező, hogy végül inkább nem küldenek senkit.