Meglepő, Bochkor mit mondott Várkonyi Andira a reggeli műsorban

Bochkor Gábor már a nevét sem mondja ki Várkonyi Andreának.

2019. január 11. 12:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hosszabban: Elásta a csatabárdot Bán Norbi és Mischinger? Az Exatlon Hungary adásában láthattuk, hogy hogy örültek a Kihívók Mischinger Péter futamának. Kása András elismerő szavai mellett Bán Norbi is meglepő lépést tett a gladiátor felé. Vajon sikerül elás...

Meglepő, mit tart Alonso élete legnagyobb eredményének Parc Fermé: Meglepő, mit tart Alonso élete legnagyobb eredményének
Nem hiszed el miért aggódott Palásti Ágnes A Medál játék győztesei plusz jutalomként felhívhatták szeretteiket. Palásti Ágnes szeme sem maradt szárazon, miután meghallotta édesanyja hangját. Egy egész meglepő dolog is iránt érdeklődött anyukáj...
Meglepő fordulat jön a Trónok harca fináléjában A Golden Globe-on leplezték le ezt az izgalmas titkot!
Meglepő helyen találtak mamut-DNS-t a kutatók Egyelőre nem tudják, a felfedezéssel milyen következtetésekre lehet jutni az elefántok védelmében.
Meglepő, hogy mivel ütötték el az időt a Kihívók A nap győztes csapata meglepő tevékenységgel ütötte el a szabadidőt: együtt játszottak! Valakinek egy filmet kellett elmutogatni, a többiek pedig kitalálták a feladványt.

Csonka András kettős élete Meglepő szerepben is látható lesz az 50+ Táncdalfesztiválon.
Adásból kimaradt: Miló Viki szerint a Bajnokoknak már volt elég szerencséjük az életben A futamok alatt a Bajnokok megvitatták a hibáikat. Miló Viki meglepő kijelentést tett. Vajon visszatér a Bajnokok szerencséje?
Hány perc alatt alszik el egy átlagos felnőtt? Meglepő a szám A Cambridge-i Egyetem kutatói érdekfeszítő eredményeket publikáltak.
Babos Tímea meglepő vereséggel kezdte az évet A 100 hellyel mögötte álló román két szoros szettben verte a legjobb magyar teniszezőnőt.
Ezek voltak a legolvasottabb híreink és cikkeink 2018-ban Rengeteg minden történt Hollywoodban egy év leforgása alatt, mi pedig összeszedtük, hogy ezek közül mikre voltatok a leginkább kíváncsiak. Vannak meglepő helyezések, szereplők a listákon.
Meglepő jelek, amik cukorbetegségre utalnak A 2-es típusú cukorbetegségben szenvedők közül nem mindenki produkál olyan tipikus tüneteket, mint a csillapíthatatlan szomjúság, gyakori vizelési inger vagy a kezek és lábak folyamatos zsibbadása. Eg...