500 osztrák katona harcol a hó ellen

Több ezer embert rekesztett el a hó, diákokat kellett helikopteren menekíteni.

2019. január 11. 13:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Továbbra sem tudni, mivel mérgezték meg a Berlusconi ellen tanúskodó modellt Az biztos, hogy nem radioaktív anyag végzett a 33 éves Imane Fadil.
Túl drága az oroszoknak a beígért hiperszonikus rakéta A nukleáris fegyver bármilyen messzire elrepül, de eddig 35 kilométer volt a leghosszabb útja.
Pompeo: Trumpot Isten küldhette, hogy megvédje Izraelt Irántól A külügyminiszter Izraelben járva adott interjút egy keresztény tévének.
Két német Youtube-sztár követői kezdtek tömegverekedésbe az Alexanderplatzon Több mint száz rendőr és könnygáz kellett a feloszlatásukhoz.
Kétszázan utaztak az ötvenfős kompon Irakban, az utasok fele nem élte túl A komp a Tigris folyón haladt, az észak-iraki Moszul városának közelében borult fel és süllyedt el.
Macron levegőnek nézte Orbánt Brüsszelben videó A francia elnök nem üdvözölte a magyar miniszterelnököt.

Top hírek:
Beismerte tettét az utrechti lövöldöző Az utrechti lövöldözőt jól ismerték a rendőrök, áldozataira péntek este felvonulással emlékeznek.
Az ENSZ megfigyelőket küld a Gázai övezetbe Elítélik Izraelt, amiért gyakran halállal végződő erőszakkal lépnek fel a palesztin tüntetők ellen.
Náci karlendítéssel ábrázolják Orbánt egy szlovén címlapon A helyi szélsőjobb vezérei pedig odadörgölőznek hozzá a karikatúrán.
Összeütközött két busz Ghánában: legalább 60 halott Az egyik busz az ütközés után kigyulladt.
Embert ölt a medve Székelyföldön Barlangjában zavarták meg a medvét, az áldozat nem élte túl.
Ő okozta Hollandia sokkját a holland euroszkeptikus jobboldal új arca Kisebbfajta földindulás következett be Hollandiában, egy EU-szkeptikus, jobboldali radikális tömörülés, a Fórum a Demokráciáért (FvD) szerepelt a legjobban a tartományi választáson, s ennek következtében a kormányzó pártok elvesztették a többségüket a törvényhozás felső házában. Az FvD-t a 36 éves, sima szavú Thierry Baudet alapította két éve, aki annak ellenére veti el a multikulturalizmust, hogy vallonok és indonézek is szép számban akadnak a felmenői között.