Kelly Rowland edzőszettben egyszerűen észbontó

Az énekesnőnél megfelelőbbet nem is választhatott volna a sportmárka az új kampányához.

2019. január 11. 14:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Azt gondolták, szórakozik a rendőrök 27 év után hitték el a gyilkos vallomását Tavaly nyáron lett figyelmes a michigani rendőrök nyomozócsoportja egy Michael Leon Curry nevű Facebook-felhasználóra, aki döbbenetes bejegyzéseket publikált. Nem vagyok egy angyal. Ha felbosszantanak, ölök. () Még sosem öltem olyat, aki ne érdemelte volna meg. - írta Curry 2018 júniusában. Az 51 éves férfi 1986-ban követett el egy brutális gyilkosságot, mely során egy Wilda Wilkinson nevű nővérasszisztens vesztette életét.
Esélyes lehet a Brexit-megállapodás elfogadása A volt Brexit-ügyi miniszter szerint az alsóház elfogadhatja a harmadjára benyújtott egyezményt.
A japán részecskegyorsítóban új kutatás indult a sötét anyag után A Belle II. kísérlet célja, hogy 50-szer több adatot gyűjtsön össze, mint a Belle, ami 2010-ig üzemelt. Itt mutatták ki először az anyag és antianyag különbözőségeit.
Amerika öt éven belül embert küldene a Holdra Mike Pence alelnök, a Nemzeti Űrtanács elnöke jelentette be a testület ülésén.
Ez volt Orbán válasza a sztrájkra készülő közszolgáknak Nem jelölték ki a tárgyalópartnert a kormány részéről, pedig erre várnak a szakszervezetek.
Hármas karambol történt az M0-áson Több kilométeres torlódás alakult ki.

Top hírek:
A Hamász Izraellel kötött tűzszünetet jelentett be, de felújultak a harcok A tévé értesülése szerint Izrael tovább folytatta a válaszcsapásokat.
Erdogan kampányígérete: ismét mecsetté alakítaná a Hagia Sophiát Legutóbb szeptemberben dobott vissza egy ilyen kérelmet a török alkotmánybíróság.
Négy gépjármű rohant egymásba Pilisnél Teljesen lezárták a 4-es főutat.
Milliókat fenyeget éhezés Afganisztánban Csupán egy lépésre vannak az éhínségtől.
Mészáros-féle cég nyerte a dohánytermékek figyelésére kiírt 4 milliárdos közbeszerzést Uniós előírás, felcsúti zsebek.
Folytatódnak az Idai ciklon miatti mentési munkálatok Afrikában Az ítéletidőnek több mint 700 halálos áldozata van.