50 milliárdba kerül Semjén rendezvényálma, mégsem minősül majd világkiállításnak

2015 óta tervezi-szervezi a kormány az 1971-es budapesti vadászati világkiállítás félcentenáriumára álmodott újabb vadászati világkiállítást. Beruházások sorozata indult és zajlik majd le több tízmilliárd forintból, miközben kiderült: hivatalosan nem is lesz majd világkiállítás az esemény.

2019. január 11. 14:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A román sajtó szerint Budapesten lehet a körözött volt RMDSZ-szenátor A romániai magyar politikus jó kapcsolatot ápol Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel, az ő oldalán mutatkozott utoljára nyilvánosan. A román lapok részben erre alapozzák feltételezésüket.

Az O1G-s karácsonyfadíszek semmik a Semjén-féle helikopteres rénszarvasdíszhez képest
Semjén Zsolt prédikációjával ért véget a Mátyás király-emlékév "Ezek a nagyszerű emberek megérdemlik, hogy megemlékezzünk róluk."

Lezárult a Mátyás király-emlékév Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az ünnepségen kiemelte: az emlékévekre azért van szükség, mert illő megemlékezni hőseinkről, kötelességünk, hogy megismertessük őket a következő generációval.
Minden nemzet egyszeri és megismételhetetlen érték Minden nemzet egyszeri és megismételhetetlen érték, ezért a nemzetiségeknek nemcsak joguk, hanem küldetésük is, hogy megmaradjanak – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Nemzetiségek...
Magyarország vadászati kiállítást rendez: csak az előkészületre elmegy 7 milliárd Semjén Zsolt meg sem meri mondani, mennyibe kerülhet az egész.
Idén a Rákóczi Szövetség kapta a Duna-díjat A Rákóczi Szövetség kapta idén a Duna Televízió által alapított, idén hetedik alkalommal odaítélt Duna-díjat. Az elismerést Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes és Dobos Men...