A fenntartó nem fordít elég pénzt a kórházak karbantartására a DK szerint

A DK országgyűlési képviselője látogatást tett a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban.

2019. január 11. 14:44

A cikk folytatása...Friss hírek
Ujhelyi István szerint meg kell állítani az országrombolást Céljuk nem az uniós források elvétele Magyarországtól, hanem az, hogy rákényszerítsék a kormányt a korrupció felszámolására és a jogállami normák betartására.
Szívfacsaró énekkel kísérték az ápolók az agyhalott csecsemőt utolsó műtétjére - videó A 22 hónapos iowai Coralynn Soboliket április 22-én vitték be a New Hamptom-i kórházba súlyos vírusos fertőzéssel. Szervezetét azonban addigra annyira legyengítette a betegség, hogy öt nap után után beállt nála az agyhalál. Egy hónapon át mindenki reménykedett, de az orvosok nem láttak javulást a gyermek állapotában.
Egy 13 éves magyar fiú filmes díjat nyert Cannes-ban Szabados Ábel mobiltelefonnal forgatott kisfilmet.
A választások előtti álhírek veszélyeire figyelmeztetett egy uniós biztos Uniós tisztségviselők attól tartanak, hogy orosz részről az EP-választásokat megpróbálhatják befolyásolni az euroszkeptikus pártok javára.
Az egyetlen budapesti csapat esett ki a kosárlabda NB I-ből Izgalmas meccsen dőlt el a bennmaradás.
Vettel kézzel írt levelet a beteg Laudának Mély empátiájáról és emberségességéről adott tanúbizonyságot Sebastian Vettel, aki tavaly egy kézzel írt levéllel kedveskedett a kórházban betegeskedő Niki Laudának. Erős kötelék lehetett a két versenyző között.

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház vállalta a felelősséget a szemsérült kisfiú ügyében Belső vizsgálatuk szerint az elsődleges szakorvosi ellátás az ő feladatuk lett volna, mint ügyeletesnek.

Top hírek:
Erődemonstrációnak kevés volt Toroczkai tüntetése, de a hangulat utána is feszült volt Kevesebb, mint 500 ember ment el a törökszentmiklósi tüntetésre, ahová több ellentüntető csoport is érkezett. A tüntetésnek fél 9-kor lett vége, a tüntetők nagy része együtt hagyta el a helyszínt, a romák lakta részt egy időre lezárta a rendőrség. Elterjedt, hogy néhány tüntető mégis a helyszínre megy, a hangulat fél 10 fele nyugodott meg.
DiCaprio lángszóróval támadja a nácikat itt az új Tarantino-film előzetese
Nézőpont: Megnyerte az ellenzéki kampányhajrát a DK A szakértő szerint Gyurcsány Ferencnek nagyon fontos lenne, hogy megnyerje az ellenzéki versenyt.
Kisebb árhullámok érkeznek a hazai folyókon Rendkívüli helyzet nem várható.
Kitépem a kibaszott karod és majd azzal verlek agyon Toroczkaiék Törökszentmiklóson demonstrálnak A rendért hirdetettek demonstrációt, több helyszínen is ellentüntetést tartottak. Nagy a feszültség.
Kritikus a helyzet az Antarktiszon, óriási jégtömeg omolhat össze A kutatók egyre jobban aggódnak.