Rubint Réka retusálatlan fotója - Ilyen a teste valójában

Rubint Rékát azzal vádolták, hogy retusálja képeit, erre lefotózta a testét természetes valójában.

2019. január 11. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rubint Réka kifakadt - Keményen beszólt gyűlölködő kommentelőknek Most aztán nem türtőztette magát.

Rubint Réka mellesleg üdvözletét küldi a 30 fokos Maldív-szigetekről Eközben mi élvezhetjük a hóesést.

Friss hírek
Pillangó-hatás - Teljes film Rendező: Eric Bress, J. Mackye Gruber Szereplők: Ashton Kutcher, Eric Stoltz, Melora Walters, Amy Smart, William Lee Scott 
A felsőházba lőtte a Valenciát a spanyol válogatott csatár A második félidő végjátékában sikerült megfordítania a meccset az idei döntetlenkirálynak.
Stenker - péntek 21.00 Ajánló - Stenker: péntek esténként a Zenebutikon!
Kung Fu Yoga - Hamarosan a TV2-n! Ajánló - Kung Fu Yoga országos tv premier hamarosan a TV2-n!
Az ördög jobb és bal keze 2. - Teljes film Rendező: Enzo Barboni Szereplők: Bud Spencer, Terence Hill, Enzo Tarascio, Emilio Delle Piane, Yanti Somer
Majdnem a köd okozta az Atlético Madrid vesztét? Rosszul kezdett az Atlético, de ez végül nem bizonyult végzetesnek és végül magabiztosan nyert a Huesca ellen a La Liga 20. fordulójában.

Rubint Réka leelőzte Norbit 2018 TOP 30 CELEB 6/5. Negyedszerre is megválasztotta a Bors az ország celebjeit. Tavaly óta alaposan megváltozott a sorrend. A zsűrink azonban nem, idén is Geszti Péter reklámszakember, Holdampf Linda stylist, Sütő Enikő m...
Megszöktek Rubint Rékáék: Még Norbi is meglepődött rajta Rubint Réka Instagramján számolt be arról, hogy megszöktette szerelmét. Norbit egy milánói úttal lepte meg, kettesben mentek. A házaspár nagyon fontosnak tartja a kettesben eltöltött időt - többek köz...
Ezt gondolja Ördög Nóra Rubint Rékáról... A Mit tenne a gyereked? győztese szerint Rubint Réka biztosan nem énekes. Erre Ördög Nóra is reagált, viccesen be is szólt a fitneszkirálynőnek. Részletek a videóban!

Top hírek:
Özvegye állítja: makkegészségesen halt meg Hofi Géza Amerikai slágereket énekelt, kirándult, a kedvenc éttermében ebédelt, felhívta a barátait telefonon, majd lefeküdt aludni. Honnan sejthette volna imádott felesége, hogy ez volt Hofi Géza utolsó napja?
Álnéven hirdette Isten igéjét, majd újra lecsapott a porschés gyilkos Hidegvérrel ölt, aztán húsz évet ült, majd nevet változtatva, isteni igéket magyarázó könyvet adott ki a 90-es években porschés gyilkosként elhíresült R. Gábor. A vér azonban benne sem vált vízzé.
Extra, ropogós sült krumpli a sütőből: sajtszósszal, baconnel készül Ha az egyszerű sült krumplinál többre vágysz, és nem akarsz a forró olaj mellett ácsorogni, akkor ezt a felturbózott változatot készítsd el!
Laky Zsuzsira kiakadt a férje - Meglepődsz, miért szólalkoztak össze Laky Zsuzsi kemény diétába fogott, ez viszont nem tetszik a férjének.
Elszállítással sarcolják a fővárosi autósokat Ha­tékonyabb módszer felé fordultak a fővárosban a közterület-felügyelők: kerékbilincs helyett egyből elszállítják az autókat. Ez vi­szont durva költséget ró az autósokra, egy szállítás 20 ezer forintba kerül, és minden nap után 1200 forintos tárolási díjat is kell fizetni. Ezzel szemben a kerékbilincs leszedésének költsége 11 500 forint volt.
Néhány ételről mondott csak le, de eltűnt az ekcémája - Addig semmilyen krém nem hatott Sokáig eszébe sem jutott, hogy az elfogyasztott ételek okozhatják a súlyos bőrproblémát.