Feltörne egy iPhone-t? Több mint félmilliárd forintot kaphat érte

Emelte a tétet a Zerodium: akár kétmillió dollárt is hajlandó fizetni annak, aki az elvárásainak megfelelően talál sérülékenységet az Apple operációs rendszerében.

2019. január 11. 15:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ennyit lehet keresni az Apple vezéreként Tim Cooknak nem kell szerénykednie, bárki örülne ilyen fizetésnek.

Annyira nem fogynak az új iPhone-ok, hogy visszafogják a gyártásukat Az Apple a tervezettnél 10 százalékkal kevesebbet készít az ikonikus okostelefon három újabb modelljéből is.
Az Apple vezérigazgatója szerint soha nem volt még jobb helyzetben a cég A pesszimisták valószínűleg alábecsülik az Apple-ben rejlő lehetőségeket, a cég ugyanis sosem volt még olyan jó helyzetben, ami a hosszú távú kilátásokat illeti, mint jelenleg - röviden így...
Összetekerhető tévét és Apple kompatibilitást jelentett be az LG Eszerint az Apple több tévégyártó felé is nyitott idén.
A legrosszabbra készülnek az Apple beszállítói Miután az Apple csökkentette az előirányzott eredményeit, a beszállítók a legrosszabbtól tartanak.
Felpattantak az tengerentúli tőzsdék a tegnapi zuhanás után Nagyot estek tegnap az amerikai tőzsdék, a hangulatot az Apple szerdai piaczárás után beérkező, visszavágott árbevétel előrejelzése mellett a vártnál lényegesen gyengébb feldolgozóipari ISM...

Németországban is betiltottak néhány iPhone-modellt A kínai piac után Németországban sem árusíthat bizonyos iPhone-modelleket az Apple. Az ok: a Qualcommal folytatott szabadalmi vita.
Az Apple több milliárd dolláros bevételkiesésre számít a kínai piac lassulása miatt Már nem vesznek annyi Iphone-t, és Trump kereskedelmi háborúja sem segít.
Visszaeshet az iPhone XS Max gyártása A Citi Research szerint félbe vágják az Apple iPhone XS Max gyártását.
Ismerkedős és fotós az év legjobb mobilos alkalmazásai között Merész applikációk, a Google és az Apple őket tette a dobogóra.
Kigyulladt egy iPhone XS Max Ohioban történt az első ilyen eset, az áldozat pedig úgy döntött, bepereli az Apple-t.
Ausztria is megadóztatná a Google-t, a Facebookot, az Amazont és az Apple-t Felbátorította őket a francia kormány, amely jövőre megadóztatja a netes szupervállalatokat.