Feltörne egy iPhone-t? Több mint félmilliárd forintot kaphat érte

Emelte a tétet a Zerodium: akár kétmillió dollárt is hajlandó fizetni annak, aki az elvárásainak megfelelően talál sérülékenységet az Apple operációs rendszerében.

2019. január 11. 15:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jelzi a rendellenes szívműködést az Apple Watch A kutatók reményei szerint a technológia segíthet a pitvarfibrilláció korai észlelésében.

Kiszivárgott fotón az Apple AirPower töltője: talán végre kiadják Trükkös módon szereztek meg néhány képet az Apple rég várt vezeték nélküli töltőjéről: talán már közel a kiadás dátuma.
Kicombosította az iMac sorozatot az Apple A normál és a Pro verzió is frissült, de ez leginkább csak a belsőre vonatkozik.
Csatát nyert a Qualcomm: zsebbe kell nyúlnia az Apple-nek A Qualcomm-Apple közötti háború egyik csatáját nyerte meg a San Diegói chipgyártó. A bíróság egyetértett vele abban, hogy szabadalmakat sértett az Apple.
Már előrendelhető az új iPad Air és iPad Mini Meglepő, de valahol érthető: már a hivatalos bejelentés előtt el lehet kezdeni leadni a rendeléseket az Apple legújabb tableteire.
Jelentős változásra figyelmeztetnek az okostelefonoknál - Aggódhat az Apple és a Samsung A Fitch Ratings elemzői szerint idén tovább csökken az okostelefonok iránti kereslet, a visszaesés pedig érzékényen érinti majd az alkatrészgyártó cégeket, különösen azokat, amelyek az Apple és a...

Még nincs vége: most az Apple szolgáltatásai nem működnek Már a harmadik nagy internetes cég szolgáltatásaival van baj két nap alatt, egyre égetőbb a kérdés, hogy ez vajon véletlen-e?
Ez jó húzás: két kedvelt jellemzőt is megtarthat az Apple az idei iPaden Idén már a hetedik generációs iPad érkezik, és úgy tudni, hogy az Apple nem változtatott két olyan jellemzőn, amelyet szeretnek a felhasználók.
Két hét múlva jöhetnek az új iPadek és az Apple további meglepetései Az Apple hivatalosan is megerősítette, hogy március 25-én tartja meg a következő nagy rendezvényét.
Hamarosan indulhat az Apple AR-szemüveg gyártása Már idén megkezdődhet a kiterjesztett valóságra építő headset/szemüveg gyártása, a készülék csak iPhone-okkal lesz használható.
Akadoznak az Apple legdrágább iPhone-jai Akadozó animációk dühítik az iPhone XS és az iPhone XS Max készülékek felhasználóit.
Úton az Apple high-tech szemüvege? iPhone-kiegészítő lehet a kiterjesztett valóságos kütyü.