Tűz volt egy veszprémi állatmenhelyen az éjjel

Szerencsére egy kutya sem sérült meg.

2019. január 11. 16:12

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy utas takarított fel a Kökin, mert már nem bírta elviselni a látványt Az önkéntes takarító szerint hetekig állt a szemét a pályaudvar lépcsőjén, de senki sem söpörte fel.
Árokba borultak a lopott autóval a bedrogozott váci autótolvajok A lopás bűn, főleg, ha túlságosan kész vagy ahhoz, hogy elmenekülj.
Macron: a néppárti határozatban nem az elvek érvényesültek A Fidesz tagságának felfüggesztéséről hozott európai néppárti döntés nagyon hasonlít az elmúlt években hozott számos döntésre, amelyekben nem az elveket helyezték előtérbe, hanem a "törzsi logika" érvényesült - jelentette ki Emmanuel Macron francia elnök Brüsszelben, az Európai Tanács kétnapos c...
A Jobbik találkozása a padlóval - videóval A nagy ellenzéki összeborulás-showban a rendező nem mindig a legjobb embereket találja meg egy-egy szerepre.
TV2 vs. Staudt Gábor: karaktergyilkosságnak indult, helyreigazítás lett belőle Tavaly 109 helyreigazítási pert bukott el a kormánymédia, és 2019 is erősen kezdődött.
Boros Bánk: csak egyelőre nem történt meg a szakítás, A szerdai döntés egy ideiglenes politikai kompromisszum, ami az EP-választásokra tekintettel és a Néppárt (EPP) ellen irányuló balos szalámitaktika kivédése érdekében jött létre – jelentette ki az Alapjogokért Központ igazgatója a Brüsszel – Európa választ című műsorában

Top hírek:
Korai öröm – Nevetséges kamu a Fidesz felfüggesztése? Mint tudjuk, szerdán az EPP felfüggesztette a Fidesz tagságát. Túlságosan örülnünk azért nem kell, mert a felfüggesztés körülményei igencsak érdekesek
Novák: Párizs a média félretájékoztatásának az áldozata Önkéntesen döntöttünk arról, hogy az európai parlamenti választásokig hátralévő időszakban felfüggesztjük a kapcsolatainkat az Európai Néppárttal, és megvárjuk, milyen irányt vesz az a folyamat, amely egy támadássorozatot jelentett Magyarország ellen - jelentette ki az MTI-nek csütörtökön Párizsban Novák Katalin, a Fidesz külügyekért felelős alelnöke.
Nagyon bűzlik a MÚOSZ-elnök
Óbudán és Kispesten árulták a kábítószert a most elfogott drogkereskedők videó Öt embert fogott el a rendőrség egy nap alatt.
Szétfeszíti a szocialistákat a Párbeszéddel közös lista A szocialisták között sokan zúgolódnak amiatt, hogy a pártszövetségből mindeddig csak a Párbeszéd profitált.
Legyen ön is Buddha kényelmesen, gyorsan, helyben!