A rendezetlen Brexit legalább 34 milliárd euró kárt okozna Hollandiának

Legalább 34 milliárd euró (11 ezer milliárd forint) kárt okozna Hollandiának 2030-ig az Egyesült Királyság rendezetlen európai uniós kiválása, ami lakosonként évente mintegy 164 eurót (52 ezer forintot) jelent - ismertette a helyi sajtó pénteken a SEO gazdaságkutató intézet számításait.

2019. január 11. 16:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy kávézós blokkon a brexit abszurditása

Theresa May is a Brexit elhalasztásával számol A várakozásoknak megfelelően újból elutasította a londoni alsóház a kedd esti szavazáson a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét tartalmazó megállapodást.
Fontos lépés történt a brexit felé Jogilag kötelező erejű módosításokat sikerült elérni.
Ezt ennék a britek a brexit után Mi történne, ha a britek csak azt ehetnék, ami megterem náluk?
Brexit - Folytatódik London és Brüsszel vitája az ír-északír határmegoldásról Újabb szóváltás alakult ki London és Brüsszel között a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét tartalmazó megállapodás legvitatottabb eleméről, az ír-északír határellenőrzés elker...
A nap legfontosabb hírei 2019. március 8. Megegyezett a kormány és az MTA, egyre rosszabbul áll a Fidesz szénája a Néppártban, elmaradhat a brexit.

Brexit: ingyen regisztálhatnak a kint élő magyarok letelepedési engedélyért A próbaüzemben 150 ezren kértek letelepedési engedélyt, az engedélyezési rendszer teljeskörűen a Brexit másnapján indul.
OECD: a rendezetlen Brexit recesszióba sodorhatja az Egyesült Királyságot A brit gazdaság máris jelentős növekedési veszteséget szenvedett az EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatát övező bizonytalanságok miatt, és recesszióba kerülhet, ha Nagy-Britannia a kilépés...
A Toyota és a BMW is kilátásba helyezte nagy-britanniai üzemeinek áttelepítését Megállapodás nélküli Brexit esetén költözhetnének.
Szavazatvásárlásba kezd May Michel Barnier uniós főtárgyaló további jogi garanciákat biztosítana Nagy Britanniának a Brexit érdekében. Ezek a garanciák főleg a keményvonalas kilépéspártiaknak lennének fontosak és támogathatná, h...
Egyre biztosabb a Brexit elhalasztása A brit kabinet egyik magas rangú tagja szerint ha bármilyen okból halasztani kell Nagy-Britannia e hónap végén esedékes kilépését az Európai Unióból (Brexit), akkor sem képzelhető el a távozás...
Most fogják ezerszer is megbánni a swindoniak, hogy a Brexitre voksoltak A Honda távozása jelzi, hogy megrendülhet a brit ipar egyik húzóágazata, az autógyártás a Brexit körüli bizonytalanság miatt.