Volt AfD-tanácsadó rendelte meg a kárpátaljai magyar központ felgyújtását

Az állítólagos megrendelő az elkövetőkhöz hasonlóan rajong Putyinért. A támadás pedig élezte a feszültséget Magyarország és Ukrajna között, így kapóra jött az oroszoknak.

2019. január 14. 17:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Munkahelyek százezreit fenyegeti a Brexit - Magyarország biztonságban van? Csak Németországban több mint százezer munkahely van veszélyben a rendezetlen Brexit esetén - mutatták ki egy hallei gazdasági kutatóintézet szakemberei, akiknek tanulmányát a Statista ábrázolta...

Ehhez vajon mit szól a kormány? A budapestiek nagy része fizetne a visszaváltós palackokért A budapestiek elsöprő többsége, 75 százaléka támogatná a betétdíjas rendszer bevezetését, és választaná a visszaváltható palackot az egyszer használatos helyett derül ki a Greenpeace Magyarország 20...
Az Emmi jogi lépéseket fontolgat Bangóné Borbély Ildikóval szemben Az Emmi szerint az MSZP-s képviselő Magyarország vezető intézményének hitelét sérti.
Futballisták is buzdítanak EP-szavazásra A profikat tömörítő FIFPro is beszáll. Magyarország nincs a projekt kiemelt tagjai közt, pedig lehetne.
Szorosabb magyar-amerikai viszony Magyarország világpolitikai súlya felértékelődött az elmúlt években. Ennek egyik eredménye, hogy Budapesten tárgyalt az amerikai külügyminiszter. Pompeo találkozott Orbán Viktorral, Benkő Tiborral és ...
Már Európa számára is teljesen világos: Magyarország a bevándorlással szemben a gyermekvállalást helyezi előtérbe Közleményt adott ki a Fidesz és a KDNP.

Kiemelkedően jól teljesít a magyar gazdaság Elismerte a magyar gazdasági eredményeket friss ország-tanulmányában az OECD. A szervezet igazgatója hangsúlyozta, az OECD-tagországok közül Magyarország teljesítménye jelenleg az egyik legjobbnak szá...
Kisebb tömeg pályázik Ukrajna elnöki székére 94-en jelentkeztek, hogy indulnánk Ukrajna elnöki posztjáért, összesen 44-et regisztrált közülük a választási bizottság.
Csányi Sándor az UEFA alelnöke is lett a FIFA alelnökség mellett Csányi Sándor az UEFA alelnöke is lett a FIFA alelnökség mellett hir magyar uefa FIFA panucci p, 02/08/2019 - 00:08 Nagy sportpolitika...
Magyarország kész folytatni az Iszlám Állam elleni küzdelmet A külügyminiszter szerint 5000 olyan harcosa van a dzsihadista szervezetnek, akik európai országokból származnak.
Garantálja Magyarország biztonságát a honvédség és a rendőrség Ismét egyre feszültebb a helyzet Boszniában a bevándorlás miatt.
Jön a Visszavágó: Nyerni akarunk! Mexikó vs. Magyarország - kedd 19.00 Elérkezett a Visszavágó ideje! A magyar válogatott minden erejét beveti, hogy legyőzze a mexikói csapatot! Ezt az összecsapást kár lenne kihagyni... Exatlon Hungary - kedden 19.00-tól a TV2-n.