Nagy Blanka nem bánt meg semmit

Feljelenti azokat, akik a bukásáról szóló álhíreket írtak, a jövőjét nem félti, és ha vissza lehetne menni az időben, most is elmondaná a decemberben megtartott beszédét - erről beszélt Nagy Blanka.

2019. január 19. 11:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

"Nyomorult, ócska kis proli" Teljes az elutasítottsága Bayer Zsolt szavainak Még a fideszesek is elutasítják Bayer Zsolt gyalázkodó szavait, amivel Nagy Blanka diáklányt illette. Az O1G-ről már megoszlanak a vélemények.

Nyílt levél Nagy Blankának Gottwald Péter szerint Nagy Blanka olyan környezetbe került, olyan emberekkel került egy akolba, akik kihasználják és tönkre fogják tenni.
Bayer Zsolthoz eljutottak Nagy Blanka szavai Mensáros Lászlót idézve válaszolt Bayer Zsolt Nagy Blankának a Magyar Időkben. Megmagyarázza, ki is a proli, Nagy Blankát "rossz tanulóként" emlegeti.
A trágárság nem közéleti kategória Az uszító ellenzéki hangnem szomorú következménye a Nagy Blanka-jelenség.
Megmagyarázza az olvasóinak a Guardian, mi az az O1G, és ki az a Nagy Blanka A brit lap hétfőn publikált cikke egy értelmező szótárnak is beillik.

Karafiáth: A Nagy Blanka elleni hadjárat üzenet, lófej az ágyba Vigyázz, vigyázz, lehet, legközelebb téged teszünk plakátra, rád mutatva kiáltjuk, hogy vesszél.
Nagy Blanka a színpadról is beolvasott a Fidesz publicistájának Bayer Zsolt a nemzet udvari bolondja, az Orbán-kormány pedig egy daganatos sejt, amelyik fel akarja falni a több, vele nem egyező sejtet - mondta a gimnazista.
A nap legfontosabb hírei – 2019.01.18. Nagy Blanka nem bánt meg semmit, Kerékgyártó szerint Orbán elvesztette a kontrollt.
Nagy Blanka egy kultfilmből idézett Ádernek Megszületett a tudományos magyarázat a gimnazista trágár mondataira.  
A kormánymédia első számú ellensége egy 18 éves gimnazista lány lett Ha az indulat elragadja, ugyanolyan trágár mint Bayer Zsolt, ám úgy tűnik, a központi médiagépezet csak kormányoldalon tűri a szabadszájúságot. Videós összefoglalónk a Nagy Blanka elleni médiarohamról...
Nagy Blanka: Azért műveli ezt a kormány velem, mert félnek tőlem A gimnazista lány azt mondja, sosem gratuláltak neki még annyian, mint a kormánypárti sajtó lejáratási hadjárata óta, és közölte, nem tűnik el a nyilvánosság elől, a szombati tüntetésen is felszólal m...