Három autó ütközött a 7-es főúton, egy ember meghalt

Egy idős nő életét vesztette Gárdony és Dinnyés között.

2019. február 7. 11:51

A cikk folytatása...Friss hírek
Tovább közeledik egymáshoz a Huawei és a magyar kormány Szijjártó Péter külügyminiszterrel közös találkozón jelentette be legújabb magyarországi fejlesztési programjait a Huawei Technologies. A vállalat a hazai kutatás-fejlesztés, valamint a felsőoktatás támogatása érdekében stratégiai megállapodást kötött a Szegedi Egyetemmel, valamint kihirdette új, közel 1200 tehetséges, leendő magyar IT szakembert támogató ösztöndíjprogramjait.
Így néz ki fürdőruhában Eva Longoria szülés után Az tuti, hogy mi is elfogadnánk az alakját a bikiniszezonra!
Családbarát mobilapplikációt mutattak be A kormányzat 7 millió forinttal támogatta az applikáció megvalósítását.
Politikai tartalmú aláírásgyűjtő ívek jelentek meg a józsefvárosi óvodákban Sajtómegkeresés alapján kiderült, hogy politikai tartalmú aláírásgyűjtő ívek jelentek meg a józsefvárosi óvodákban. Józsefváros polgármestere és jegyzője minden kérdésre kiterjedő egyeztetést folytatott az érintettekkel, vezetőkkel közölte az önkormányzat.
Öngyilkos lett a román főügyészség volt szóvivője Az 53 éves nő a legfőbb ügyészség épületéről vetette le magát.
Neil Patrick Harris elárulta 15 éve tartó kapcsolatának titkát Eredetibb indokra számítottunk.

Top hírek:
Nem merte kihívni a mentőket az ápoló, inkább hagyta két napig a padlón heverni idős betegét Nem merte értesíteni a mentőket egy ápolónő idős demens páciense rosszulléte miatt, ezért inkább hagyta a földön fetrengeni két napon keresztül. A 87 éves asszonyra aki saját vizeletében, remegve hevert a padlón unokája talált rá 2017 decemberében, és ő hívott hozzá mentőt is. A nyugat-yorkshire-i kórházba érve az orvosok megállapították, hogy a nyugdíjas teljesen legyengült, és testhője kritikus szintre csökkent.
Közel egy év után újra felbukkant a felszívódott kínai filmsztár, Fan Bingbing A rajongók reakciói vegyesek, sokan rosszul viselik, hogy úgy bukkant fel újra, mintha semmi nem történt volna.
Szennyezett orosz olaj fenyegetheti Magyarországot A hét végén vagy a jövő hét elején érkezhet meg a vegyileg szennyezett olaj a Barátság vezetéken át a fehéroroszok szerint.
Egészen lenyűgöző, ahogy 70 évvel ezelőtt a földgömböket készítették
Ó. Bence MSZP-s pártaktivistákat bántalmazott a Móricz Zsigmond körtéren Ó :(
Óriási torlódás alakult ki az M0-son Egy motoros autóval ütközött.