Ezt hallanod kell: Különös nyelven beszél a Legyen Ön is milliomos! játékosa

Cseppentő Bence Star Trek rajongó, így nem csoda, hogy klingon nyelven is megszólalt a Legyen Ön is milliomos!-ban. 

2019. február 8. 22:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Te tudod a helyes sorrendet? Nézd meg a Legyen Ön is milliomos! legújabb adásának sorkérdését és tedd próbára a tudásod! A helyes sorrend kiderül a teljes adásból! 

Legyen Ön is milliomos! - 32. adás Nézd újra a Legyen Ön is milliomos! legutóbbi adását!
Így jött rá a Legyen Ön Milliomos! játékosa, hogy csak egy helyes válasz lehetséges Egy logikai menet során jött rá Andrea, hogy négy válaszlehetőség közül csak az egyik lehet a jó. De hogy miként következtette ezt ki, azt tudd meg a videóból!
Kendőzetlen őszinteségével nevettette meg a nézőket a Legyen Ön is Milliomos! játékosa Telefonos segítséget kért egy mitológiai kérdésnél Bencsáth Gergely. Több opció közül testvérétől szerette volna megtudni a helyes választ. Gundel Takács Gábornak meg is indokolta miért őt választotta...
Ilyen véleménnyel van Gundel Takács Gábor a Sex Pistols-ról A Legyen Ön is Milliomos! játékosa elárulta, hogy odavan a világhírű zenekarért, ráadásul volt szerencséje régebben egy koncertjükön is részt venni. Gundel Takács Gábor viszont a szép emlékre reagálva...
Hatalmas felháborodás a Legyen Ön is milliomos! stúdiójában Gundel Takács Gábor ehhez hasonlót még nem tapasztalt: a közönség teljesen felhördült, amikor Balogh Péter segítséget szeretett volna kérni tőlük. 

Játékosként így kamatoztatta tudását a Nirvana rajongó Nem fogott ki a híres zenekarral kapcsolatos kérdés a Legyen Ön is Milliomos! játékosán, sőt hihetetlen könnyedséggel jelölte meg a helyes választ.
Legyen Ön is milliomos! - 25. adás Nézd meg a Legyen Ön is milliomos! legújabb részét!
Legyen Ön is milliomos!- Ma este 21.30-kor a TV2-n! Ne maradj le a Legyen Ön is milliomos! 25. adásáról sem!
Legyen Ön is milliomos! - 23. adás Nézd meg a Legyen Ön is milliomos! legújabb részét!
Hatalmas öröm érte Ambrózy Attilát A Legyen Ön is milliomos! játékosa majd kicsattant az örömtől mikor megtudta, hogy a sorkérdésben Ő lett az első. 
Csalami Szilvia kutyájának köszönheti a helyes megfejtést A Legyen Ön is milliomos! játékosa elárulta, hogy mi segített neki a helyes sorrend kitalálsában.