Ezt hallanod kell: Különös nyelven beszél a Legyen Ön is milliomos! játékosa

Cseppentő Bence Star Trek rajongó, így nem csoda, hogy klingon nyelven is megszólalt a Legyen Ön is milliomos!-ban. 

2019. február 8. 22:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Legyen ön is Buddha kényelmesen, gyorsan, helyben!

Friss hírek
Kulcsár Edina megmutatta ritkán látott féltestvérét Még senkinek nem mutatta meg a rokont.
Légy merész: Így viseld az idei tavasz legnépszerűbb színeit! Mutatjuk mit mivel párosíts.
Srí Lanka-i támadás - Bosszú volt a terrorsorozat Az Iszlám Állam vállalta magára a felelősséget a Srí Lankán elkövetett terrortámadásokért. Állítólag a szervezet az új-zélandi mecsetekben elkövetett tömegmészárlást bosszulta meg.
Hallottál már a szexuális anorexiáról? A tünetei sokakat érintenek Az anorexia nervosa, a kóros táplálkozási zavar egyik fajtájáról egyre többet hallani, azonban nemrég megjelent egy hasonlóan veszélyes betegség: a szexuális anorexia is.
Kamu hírek miatt dobálták meg citrommal a fellépése alatt Ariana Grandét - videó Hatalmas pofára esés volt Ariana Grande coachellás koncertje: egy rajongó ugyanis fogta magát, és nemtetszése jeleként hozzávágott egy citromot a 25 éves popdívához. A dolog pikantériája: Grande meg sem érdemelte a támadást, ugyanis a rajongók dühét egy álhír táplálta. Elterjedt ugyanis, hogy az énekesnő pontosan kétszer annyit kért (és kapott) a fellépéséért, mint amennyiért tavaly ilyenkor Beyoncé színpadra lépett.
Rituális emberáldozatok a mocsárban? Több ezer éves múmiák kerültek elő hihetetlen állapotban Mi történhetett a vaskori holttestekkel?

Kihívója akadt a Legyen ön is milliomos!-nak Márciusban az ATV beszállt a kvízes buliba, csak annyira nehéz műveltségi vetélkedőt raktak össze, hogy ez lehet a vesztük.

Top hírek:
Szeretem magamat úgy definiálni, mint egy hűséges kurva Egy szingli, huszonéves, női olvasónk írt, aki azt mondja, szereti a szexet és stabil kapcsolatra vágyik. Azt hiszi, minden ujjára jut egy férfi...?
Horoszkóp: Április 23., Kedd Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 23-án is!
Nincs ma aranyosabb Lajos herceg első szülinapi fotóinál! Ma ünnepli első születésnapját Katalin és Vilmos harmadik gyereke!
Horváth Charlie: Én gondozom Cserháti Zsuzsa sírját Horváth Charlie állítja, ő az egyetlen, aki Cserháti Zsuzsa elkorhadt fejfáját időről időre visszaszúrja a földbe, és az elhanyagolt nyughelyet megszabadítja a gaztól. A Borson keresztül üzent azoknak, akik színpadra viszik az életét.
1 tuti tipp, ha nehezen kelsz fel reggelente Te is a szundi gomb megszállottja vagy? Nyugi, ettől az egyszerű trükktől már holnap reggel ki fogsz pattanni az ágyból!
Szász Marcit csodagyerekként ismertük meg - 32 évesen most így él Szász Marci szoftverfejlesztőként dolgozik.