Reggel 7:59

Erről szólhat a mai nap!

2019. február 11. 7:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Budapest lett Európa negyedik leginstagramozhatóbb helye Csak Dubrovnik, Izland és a Skót-felföld előzte meg.
Újabb belvárosi razzia, kamudrog árusokat fogtak Hat embert állítottak elő, egy embert körözés, ötöt kábítószer birtoklása miatt.
Ki lehet törni a nyomorból, csak egy példakép és egy pici támogatás kell Egyetlen ember is megmenthet néhány tucat gyereket a méltó életnek. Hogy ez mennyire így van, azt a Gettó Balboa című doksi alkotói mutatnák meg a legesélytelenebbeknek.
Bárki lesz a következő főpolgármester, kerékpáros kánaán jön A Kerékpárosklub összeszedte a legfontosabb fejlesztéseket, és a jelöltek szinte mindegyiket támogatják, sőt!
Meghan hercegnénél megindult a szülés? Mentőautót fotóztak az otthonuk előtt
A Spurs jobban hajtott Újabb forduló lesz.

Top hírek:
Nem merte kihívni a mentőket az ápoló, inkább hagyta két napig a padlón heverni idős betegét Nem merte értesíteni a mentőket egy ápolónő idős demens páciense rosszulléte miatt, ezért inkább hagyta a földön fetrengeni két napon keresztül. A 87 éves asszonyra aki saját vizeletében, remegve hevert a padlón unokája talált rá 2017 decemberében, és ő hívott hozzá mentőt is. A nyugat-yorkshire-i kórházba érve az orvosok megállapították, hogy a nyugdíjas teljesen legyengült, és testhője kritikus szintre csökkent.
Közel egy év után újra felbukkant a felszívódott kínai filmsztár, Fan Bingbing A rajongók reakciói vegyesek, sokan rosszul viselik, hogy úgy bukkant fel újra, mintha semmi nem történt volna.
Szennyezett orosz olaj fenyegetheti Magyarországot A hét végén vagy a jövő hét elején érkezhet meg a vegyileg szennyezett olaj a Barátság vezetéken át a fehéroroszok szerint.
Óriási torlódás alakult ki az M0-son Egy motoros autóval ütközött.
Egészen lenyűgöző, ahogy 70 évvel ezelőtt a földgömböket készítették
Ó. Bence MSZP-s pártaktivistákat bántalmazott a Móricz Zsigmond körtéren Ó :(