Reggel 7:59

Erről szólhat a mai nap!

2019. február 11. 7:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Megnősült a Konyhafőnök séfje, Sárközi Ákos Tihanyban tartották az esküvőt.
A nagyszájú Fury a győzelme után megmutatta, mekkora sportember Ellenfele reakciója volt a legérdekesebb, aki bocsánatot kért, amiért hamar feladta.
F1-Archív: Már nincs kómában Schumacher Az utolsó konkrét hír a hétszeres világbajnok állapotáról, a Michelin visszatérhet, Alonso a Ferrari feltámadását ígéri, Briatore elvette 30 évvel fiatalabb menyasszonyát, Damon Hill visszavonul: ezekről olvashattunk június 16-án.
Riasztást adott ki az OMSZ, itt vannak a viharok Sok esőre, akár 2 centisnél nagyobb átmérőjű jégesőre, 100 kilométer per órás szélviharokra is figyelmeztetnek.
E3 2019: Remekül fest a Planet Zoo Los Angelesben, az E3 helyszínén zárt ajtók mögött futott a Planet Zoo demója. A negyedórányi játékmenetet most mi is megnézhetjük, a látottak alapján pedig egészen príma parképítős címre számíthatunk.
Létezik egy Kardashian, aki nem akarja, hogy az utódja szerepeljen egy reality-ben Ez most tök komoly.

Top hírek:
LM24 ÉLŐ: Még semmi sem dőlt el Nyolcvanhetedik alkalommal is nekivágnak az egynapos száguldásnak Le Mans-ban: a Formula.hu-n a szokásokhoz híven 24 órán át élő szöveges közvetítést olvashattok a világ legnagyobb autóversenyéről!
Nem váltották valóra a nyugdíjasok Kósa Lajos álmát De így is a korábbinál többen vállalnak munkát.
Kerékpárosokat ellenőriztek a rendőrök a Velencei-tónál A kötelező tartozékokat és a közlekedési szabályok betartását vizsgálták.
37 éve ezen a napon írt futballtörténelmet a magyar válogatott El Salvador ellen
Ha Quentin Tarantinón múlik, horrorisztikus lesz az új Star Trek Korhatáros forgatókönyv készült az új filmhez.
34 fokban 100 ember 7 PET hajót épített, hogy összegyűjtse a szemetet a Tisza-tavon