Csobot Adél álomszép volt Istenes Bence oldalán - Fotókon a Story-gála sztárpárjai

Mutatjuk a huszadik Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gála szerelmespárjait.

2019. február 11. 7:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Istenes Bence jótékonykodás közben gúnyolta ki Csobot Adélt Az egyik testrészéből csinált viccet.

Identitásválság és Keanu Reeves vár minket a Toy Story folytatásában A folytatásban új jáékfigurával, egy műanyagvillával bővül a csapat.
Így fest a Dragon Quest: Your Story A Dragon Quest: Your Story az 1992-es klasszikus, a Dragon Quest V történetéhez ír mellékágat, mégpedig modern animációs stílussal. Az első japán nyelvű előzetest már most megtekinthetjük.
The Hungarian who shot the stealth bomber The only F-117 ever shot was destroyed by a serbian anti-aircraft unit lead by Zoltán Dani, a Hungarian living in Vojvodina, Serbia, who told us his story.
Telling Lies - újabb egyedi játékon dolgozik a Her Story megalkotója Sam Barlow vadonatúj alkotásában négy ember mindennapi életébe és hazugságaiba nyerhetünk betekintést.
Bemutatkozott a Her Story alkotójának új játéka A Her Story mögött álló Sam Barlow eddig csak nagyvonalakban beszélt új fejlesztéséről, a minap viszont befutottak az első konkrétumok a Telling Lies kapcsán. Az alapok nem változtak, de ez már egy lé...

Ritka, közös fotón Csobot Adél két kisfia - Esti mesét hallgatnak az ágyban Csobot Adél két kisfia, Nátán és Ádin szereti az esti meséket.
Istenes Bence piros melegítőjéről szólt a Televíziós Újságírók Díja gálája No meg persze a díjazottakról, akik között ugyancsak voltak meglepetések.
Televíziós Újságírók Díja: Istenes Bence viszi a showt Már az első percben a figyelem középpontjába került az Televíziós Újsagírók Díjatadóján a Istenes Bence, aki míg mindenki elegánsban érkezett, ő egy tűzpiros szabadidő szettben érkezett. De mac...
Befutott a Toy Story 4 előzetese Woody, Buzz és a többiek hosszú útra kelnek, mégpedig egy műanyag villából készült figura társaságában. Bonnie keresve sem találna jobb barátokat, noha az eleven játékok kalandjai most sem épp zökkenő...
Csobot Adél nyilvánosan szólt be Istenes Bencének Ezzel akasztotta ki Istenes Bence poénosnak szánt videója sokakat kiakasztott.
Istenes Bence poénja még Csobot Adél szerint is nagyon proli volt A kommentelőket is megosztotta a dolog.