Bakonyszentivánon és Mekényesen nem lihegik túl az időközit, mindkét helyen csak egy embert érdekelt a polgármesterség

Nagy verseny nem lesz, a jelölt már egy szavazattal behúzhatja a posztot.

2019. február 11. 11:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Bárki lesz a következő főpolgármester, kerékpáros kánaán jön A Kerékpárosklub összeszedte a legfontosabb fejlesztéseket, és a jelöltek szinte mindegyiket támogatják, sőt!
A Spurs jobban hajtott Újabb forduló lesz.
Hivatalos! Felvállalták szerelmüket Cinthya Dictatorék! Fotó Alig két hónapja indultak meg a találgatások, új párja lehet - úgy tűnik, már hivatalos.
TGM: 19892019 összefoglalás 1968. augusztus 21-e óta vártam és óhajtottam az állítólagos szocializmus (a szovjet típusú tervező államkapitalizmus) összeomlását.
Napi cuki: Négy árva bébimókust fogadott örökbe egy anyacica - videó Négy árván maradt kismókust fogadott örökbe egy anyamacska. Pusha akinek a napokban születtek kölykei vadászatból tért vissza kölykeihez négy aprócska mókussal a szájában. Gazdái legnagyobb meglepetésére macskájuk ahelyett, hogy megette volna a kismókusokat, kölykei mellé fektette, és megszoptatta őket.
Brüsszel továbbra is titkolja, hogy az EU vezetői miről tárgyaltak Sorossal A magyar kormányhoz és újságírókhoz hasonlóan a nemzetközi sajtó is hiába próbálja megtudni, hogy Soros György és az Európai Bizottság vezetői vajon miről tárgyaltak, illetve döntöttek a számtalan titkos találkozójukon. Az EUobserver lap a Tony Blair, Soros és Pierre Moscovici közötti davosi tárgyalásokról semmilyen érdemi választ nem kapott az Európai Bizottságtól, miközben viszont több utólag törölt, meghamisított, illetve cenzúrázott uniós dokumentumot is talált a Brexittel kapcsolatos titkos tárgyalásról.

Top hírek:
Nem merte kihívni a mentőket az ápoló, inkább hagyta két napig a padlón heverni idős betegét Nem merte értesíteni a mentőket egy ápolónő idős demens páciense rosszulléte miatt, ezért inkább hagyta a földön fetrengeni két napon keresztül. A 87 éves asszonyra aki saját vizeletében, remegve hevert a padlón unokája talált rá 2017 decemberében, és ő hívott hozzá mentőt is. A nyugat-yorkshire-i kórházba érve az orvosok megállapították, hogy a nyugdíjas teljesen legyengült, és testhője kritikus szintre csökkent.
Közel egy év után újra felbukkant a felszívódott kínai filmsztár, Fan Bingbing A rajongók reakciói vegyesek, sokan rosszul viselik, hogy úgy bukkant fel újra, mintha semmi nem történt volna.
Szennyezett orosz olaj fenyegetheti Magyarországot A hét végén vagy a jövő hét elején érkezhet meg a vegyileg szennyezett olaj a Barátság vezetéken át a fehéroroszok szerint.
Óriási torlódás alakult ki az M0-son Egy motoros autóval ütközött.
Egészen lenyűgöző, ahogy 70 évvel ezelőtt a földgömböket készítették
Ó. Bence MSZP-s pártaktivistákat bántalmazott a Móricz Zsigmond körtéren Ó :(