A nácikat mentegető Karácsony Gergely új gúnynevet kapott: Sneider Geri

A Jobbik náci ügyeit magyarázgató politikus akkora kommentfolyamot kapott a nyakába, mint Judith Sargentini.

2019. február 11. 13:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Zuglóban elvileg mindenki fel akarta számolni a parkolási maffiát, de végül a napirendet sem tudták elfogadni A rendkívüli ülésen Karácsony Gergely visszavette volna az üzemeltetést, a Fidesz pedig vizsgálóbizottságot állított volna, de végül minden maradt a régiben.

Újabb 200 milliót költ Karácsony Hiába a botrány, Karácsony Gergely újabb 200 millió forintot költ parkolóórákra. Zuglóban ugyanis folytatódik a parkolási övezetek bővítése. Erről az Origo számolt be. Miközben a Karácsony Gergely vez...
Bonyolódik az ellenzéki csata a fővárosban Karácsony Gergely az MSZPPárbeszéd főpolgármester-jelöltje elvetette, mégis lehetne ellenzéki előválasztás a kerületekben is.
Nem indult zökkenőmentesen Karácsony Gergely kampányindítója A rendezvény vendégeit Karácsony egyenlő parkolási maffia feliratokkal várták Puzsér Róbert aktivistái.
Ismét felelősségvállalásra szólították fel Karácsony Gergelyt Karácsony Gergely nem tartja magát felelősnek a parkolási botrányért.
Ungár Péter: Karácsony Gergely ultimátumot adott Az LMP-s képviselő szerint aki ezt nem fogadta el, azt árulónak kiáltották ki. 

Karácsony a felelős a botrányért Újabb parkolási trükközésre készült Karácsony Gergely. Erről az Origo írt. A zuglói polgármester ugyanis igyekszik újra megnyeretni a parkolási közbeszerzést azzal a céggel, amelyik több százmilliós v...
Fidesz: Karácsony Gergely a felelős a zuglói parkolási botrányért Karácsony Gergely a felelős a zuglói parkolási botrányért - mondta Jelen Tamás, a Fidesz zuglói választókerületi elnöke kedden Budapesten
Karácsony Gergely: Bármit kinézek a Fideszből Szerinte Tarlós István szorong, ezért menekül a valódi vita elől.
Bemutatjuk a bevándorláspárti politikusokat: Karácsony Gergely A bevándorláspárti politikai szélkakas.
'Karácsony Gergely hazudik' A fővárosi kerületek közül egyedül Zuglóban veszteséges a parkolási rendszer. Ez milliárdos nagyságrendű kárt okoz a kerületnek. Kocsis Máté szerint nemhogy a parkolási rendszer üzemeltetéséből nincs ...
Gulyás Gergely: Politikai ámokfutás a zuglói parkolási ügy A Fidesz szerint Karácsony Gergely négy és fél év alatt tönkretette a kerületet.