A magyaroknak is fájni fog: visszatérhet a roamingdíj a Brexit után a briteknél

2017 nyara óta külföldön és odahaza egyaránt ugyanolyan tarifával telefonálhatnak és mobilinternetezhetnek az Európai Unió állampolgárai. A Brexittel ez változhat a briteknél.

2019. február 11. 13:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nigel Farage visszatért: Brexit néven pártot alapított A cél, hogy kivezessék az országot az EU-ból. Ehhez első körben elindulnak az EP-választáson.

Brexit: újabb haladék a briteknek Theresa May brit kormányfő június 30-ig kapott hosszabbítást a Brexitre az uniós állam- és kormányfők brüsszeli csúcstalálkozóján. A megállapodás szerint addig is bármikor kiléphet az unióból az Egyes...
Itt a nap képe a Brexit-csúcsról Majdnem öt órája tart a Brexit újabb időpontjáról döntő (?) EU-csúcs, egy unatkozó Twitter-felhasználó és egy brit lap pedig egy képben összegezte a nap történéseit.
Újabb Brexit-dátumokat dobott be az EU, már 2020 tavaszánál tartunk Újabb három időpontot kell megjegyezniük, egyelőre szerda estig.
Brexit: puccs készül Theresa May ellen, bár semmi értelme Négy nappal a Brexit következő dátuma előtt még mindig senki nem tud semmit semmiről.
May letett a jelenlegi Brexit-megállapodás elfogadtatásáról A brit miniszterelnök a rendezett kilépéshez a konzervatív frakción és az északír képviselőkön kívül az alsóház többi pártjával is hajlandó lenne tárgyalni.

Brexit: katasztrófa vagy öngyilkosság várhat a brit kormányra Szinte kizártnak tartja az ír kormányfő, hogy jövő héten kizuhannak a britek az EU-ból, ez pedig azzal járhat, hogy EP-választást kell rendeznie a szigetországnak.
Erről alig beszélnek a Brexit kapcsán: itthon is rengeteg magyarnak fog fájni Ez vár a magyar vállalkozásokra, ha megvalósul a hard Brexit....
Brexit: May újra kényszer alatt A Brexit további halasztásának kezdeményezésére kötelezte a brit alsóház szerda éjjel Theresa May miniszterelnököt. Londonnak április 12-ig, tehát jövő péntekig tájékoztatnia kell az Európai Uniót a k...
Elege lett, lemondott Theresa May Brexit-ügyi államtitkára Chris-Heaton Harris volt a felelőse a megegyezés nélküli kilépés előkészítésének, de most úgy érzi, felesleges lett a munkája.
Semmit sem tudni Brexit-ügyben Továbbra sincs előrelépés a Brexit ügyében. A hétfő éjszakai szavazáson egyetlen alternatív lehetőség sem szerzett többséget a londoni alsóházban. Így egyre valószínűbb, hogy az Egyesült Királyságnak...
Félmeztelen klímatüntetők zavarták meg a brit alsóház Brexit-vitáját Kb. 20 percet töltöttek a parlamenti karzaton.