A magyarok szerint meg kell állítani Brüsszel bevándorláspolitikáját

A Századvég friss közvélemény-kutatásából kiderül: brutális egyetértés van a magyarok közt azzal kapcsolatosan, hogy Magyarországon nem bevándorlókra, hanem magyar gyermekek születésére van szükség.

2019. február 11. 14:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jakab Péter: Az EU változott, nem a Jobbik A frakcióvezető-helyettes szerint Brüsszel felkarolja a Jobbik témáit.

A fake news gyártó riporteréről hírhedt Spiegel Orbán Viktort támadja A német média szellemi mélyrepülése egy újabb állomáshoz érkezett. A Spiegel Orbán Viktort "szélsőjobboldali összeesküvés-elméletek" terjesztésével vádolja, mert a magyar kormányfő fel meri hí...
Újabb migránshullám indulhat a javuló időjárással - Újabb tízezrek fognak elindulni az Európai Unió felé, ahogy az időjárás egyre javul, de Brüsszel nem tesz semmit a helyzet megoldásáért - mondta Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktu...
A hatodik pont – keresztényellenes Európa Brüsszel nem rasszok szerint gyakorol kirekesztést, hanem vallás szerint.
Fidesz: Brüsszel nyílt célja a bevándorlók tömeges befogadása A jelenlegi EU-vezetés nem akarja megállítani a bevándorlást.
Erről ne Brüsszel döntsön! Brüsszel a lopakodó föderalizáció keretében ugyanis át akarja venni a migráció kezelését a tagországoktól, legálissá és ütemezetté akarja tenni a tömeges bevándorlást. Például a “humanitárius ...

Brüsszel szerint nincs semmi probléma a migránskártyákkal Hiába a sok visszaélés, és persze Hassan F. ügye, a brüsszeli bevándorláspártiak optimisták (reméljük, hogy csak a májusi EP-választásokig).
Szijjártó: Újabb tömeges migrációs hullám várható A magyar külügyminiszter nagyon aggódik amiatt, hogy újabb tömeges migrációs hullám indul meg Európa felé, a gyülekező migránsok és Brüsszel miatt.
Se Soros, se Juncker, se Brüsszel: itt a Fidesz új választási plakátja Az aláírásgyűjtéssel egy időben elindult a plakátkampány is.
Július elsejétől indul a falusi CSOK: Íme a legfontosabb részletek Hollik István kormányszóvivő  a július elsejétől induló falusi CSOK részleteiről mesélt a Mokkában, valamint arról, miért lenne fontos, hogy Brüsszel mielőbb leállítsa a migránskártya-programot.
Brüsszel Európát veszélyezteti Aggasztó, hogy terroristák juthatnak migránskártyához. Ezt Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője jelentette ki a Kormányinfón. A miniszter szerint elfogadhatatlan, hogy az EU, illetve az ENSZ p...
Brüsszel felvonultatta a joguralmi arzenálját És kiderült, hogy elég gyengék az eszközei az európai demokrácia megtámogatására. Az Európai Bizottság nyilvános vitát indít, és várja az ötleteket.