Csalók lepték el a magyar utakat, új szabály a tanulóvezetőknél

Valamit ki kellett találni.

2019. február 11. 13:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Vajon melyik F1-es gyártó motorjai teljesítették a héten a legtöbb kört? Parc Fermé: Vajon melyik F1-es gyártó motorjai teljesítették a héten a legtöbb kört?
Bottas: Rajtam múlik Hamilton favorizálása A Mercedes 2018-ban sokszor Lewis Hamiltont hozta kedvező helyzetbe, hogy legyőzhessék a Ferrarit és Sebastian Vettelt, de ennek néhányszor Valtteri Bottas látta kárát.
Keveset ment a Williams, de Russell büszke a csapatra Parc Fermé: Keveset ment a Williams, de Russell büszke a csapatra
Nézzük meg, idén melyik csapat mikor teszteli a Pirelli abroncsait Parc Fermé: Nézzük meg, idén melyik csapat mikor teszteli a Pirelli abroncsait
A Ford és a LEGO egy igazi klasszikussal jelentkezik: itt új Ford Mustang-készlet Hamarosan egy igazi amerikai hős rúgja be az üzletek ajtaját: március 1-től kapható a LEGO Ford Mustang! A Creator Expert terméksorozat legújabb tagja a legendás 1967-es Fastback modellt mintázza.
Az oldaldobozok jelentik a fejlesztés igazi játszóterét A Racing Point technikai igazgatója, Andrew Green szerint az idei fejlesztési versenyben nem a túlszabályozott első szárnyak, hanem az autók oldaldoboza adja az igazi játszóteret a mérnökök számára.

Top hírek:
Az IndyCar is bevezeti a fejvédőt, csak nem a halót Parc Fermé: Az IndyCar is bevezeti a fejvédőt, csak nem a halót
Hamilton: Minél nagyobb fájdalmat tudok okozni, annál édesebb a győzelem Az ötszörös világbajnok Lewis Hamilton szeretné, ha minél több és minél erősebb riválisa lenne, hiszen számára nagyobb örömöt okoz nyerni, ha komolyak az ellenfelei. Nekik pedig annál jobban fáj.
Kicsit más jellegűek voltak a feladatok a majdnem száz évvel ezelőtti gymkhanákon Parc Fermé: Kicsit más jellegűek voltak a feladatok a majdnem száz évvel ezelőtti gymkhanákon
Nézzük meg, idén melyik csapat mikor teszteli a Pirelli abroncsait Parc Fermé: Nézzük meg, idén melyik csapat mikor teszteli a Pirelli abroncsait
A-Liga: Renault-revans a Hockenheimringen Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra, ahol a 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon mérhetik össze tudásukat a versenyzők.
Kubica: A csapatszellemet semmi sem nyírta ki A tavalyi év után ismét kaotikus szezonnak nézhet elébe a Williams, a tesztelés első hete katasztrofálisan sikerült. Robert Kubica szerint azonban a fejlődés záloga, hogy mindenki pozitív maradt.