Tudja, mi az a műanyag, ami örök, és most dollármilliárdos üzlet?

A világ egyik legnagyobb játékgyártója fürdik a sikerben. Idén 60 éves Barbie baba.

2019. február 11. 14:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Igazi tündérek: imádnivaló fotó készült Tápai Szabináról és kislányáról Mint két tökéletes Barbie baba, olyan jól mutat egymás mellett Tápai Szabina és a kicsi Milla.

Ő a világ legőrültebb Barbie rajongója A lány szerint Barbie-nak lenni nem egy munka, hanem egy életstílus.
Kis időre eltűnt Palvin Barbi, de jó oka volt rá A szépséges modell megmagyarázta, hogy miért nem posztolt közösségi oldalára az elmúlt időszakban.
Azonnal ilyet akarunk: Barbie ihlette ezeket a gyönyörű Puma sneakereket Szerelmes leszel
Barbie-ként szexizik Jennifer Lopez - egy évtizedet simán letagadhat! Noha nem is oly rég ünnepelte a 49. születésnapját, tíz évet minimum letagadhatna Jennifer Lopez, aki épp egy bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit. No persze a 2,5 millió kedvelést pillanatok a...
Nem gyakran látunk Barbie-t ekkora mellbőséggel Összeszedtünk a Wonderconról azokat a cosplayereket, akik még a gonosz mostohát és Super Mariót is szexivé tudják varázsolni.

Palvin Barbi egy hatalmas popsztárral pózolt Mexikóban egy fürdőruhás divatbemutatón Nagyon szexi fürdőruhában vonult végig a modell
Palvin Barbi a Victoria's Secret fehérneműiben - Szexi a nőies idomokkal Palvin Barbara nagyon szexi fehérneműben a Victorias Secret új angyalaként.
Látnod kell, milyen képet posztolt Palvin Barbi pasija! Az tuti, hogy nagyon fogsz nevetni!
Óriási mérföldkőhöz ért Palvin Barbi karrierje Bombaként robbant a hír, hogy a Victorias Secret hivatalos modellje lett a magyar szupermodell, Palvin Barbara. A gyönyörű modellre méltán büszkék is lehetünk, hiszen ő az első magyar modell, aki megk...
Lakatos Márk: Aki azzal foglalkozik, Palvin Barbi kövér-e vagy sem, az egy vadbarom Nem finomkodott a stylist-műsorvezető.
Barbi ma egy szuperkényelmes darabot választott az utazáshoz Az egyik kedvence