Fegyveres rendőrök fogták el a fegyveres rablókat - Fotó

Három férfi két teherautót rabolt el. A sofőröket kényszerítették arra, hogy hová hajtsanak.

2019. február 11. 14:33

A cikk folytatása...Friss hírek
Kim Dzsongun felült a családi diktátorvonatra, és már Donald Trump felé robog Elhagyta Észak-Koreát, szerdán találkozik az amerikai elnökkel.
Így semmisült meg három másodperc alatt a drogbáró Escobar otthona Lerombolták Pablo Escobar néhai drogbáró egykori otthonát a kolumbiai Medellínben.
Megérkezhetett Kínába Kim Dzsong Un a páncélvonatában Donald Trump amerikai elnökkel találkozik majd jövő héten.
A venezuelai hadsereg könnygázzal és gumilövedékkel lőtte a segélyért induló tüntetőket Könnyfakasztó gránátokat és gumilövedékeket lőttek venezuelai katonák szombaton azokra a tüntetőkre, akik megpróbálták bejuttatni a humanitárius segélyszállítmányokat a Kolumbiával közös határon keresztül.
Többen meghaltak Olaszországban a hatalmas szél miatt Az erős szelek ledöntöttek egy falat, ami rádőlt két idős emberre. Egy harmadikra pedig egy fa dőlt rá.
Régi elnökét választotta újra az RMDSZ Újra Kelemen Hunort választotta elnökévé a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) szombaton kolozsvári kongresszusán.

Top hírek:
Szükségállapotot hirdetett a szudáni az elnök December óta tüntetnek az emberek az üzemanyaghiány és a kenyér drágulása miatt.
Lille-ben egy migráns miatt ismét elszabadult a pokol Majd félórás utcai tombolás után megtámadott egy fiatal nőt, akit először vállba, majd gyomron ütött.
A baloldal valójában beteggé vált A migránshátterű terroristákat is mentegetik Franciaországban. Megszólalt a világhírű író-filozófus, Pascal Bruckner is.
Venezuela éhezik, de nem engedi be a segélyeket Fenyegetné a szuverenitást, ha bejutna az élelmiszer és gyógyszer.
Gorillának öltözve ment betörni ott, ahol jelmezt viselni is tilos A rendőrök egy ágy alatt találtak rá.
Előzetesben marad Macron egykori szadista testőre, Benalla és bűntársa A fellebbvitelibBíróság elutasította a szabadlábra helyezési kérelmüket.