Gesztesi Károly és Rózsa György az internet nagyágyúi?

Gesztesi Károly és Rózsa György meghódították a közösségi oldalakat! Ugyanis még csak nemrég készítettek maguknak saját profilt. A videóból kiderül, hogyan boldogulnak az internet adta lehetőségekkel. 

2019. február 11. 14:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gesztesi Károly különleges diétával fogy Kemény fába vágta a fejszéjét Gesztesi Károly! A színész Márkó fiával együtt kezdte el a 60 napig tartó diétát, ami leginkább az Ószövetségben szereplő Dánieli-böjthöz hasonlít. Gesztesi a szénhidráto...

Ez a titka - Így fogyott rengeteget Gesztesi Károly A színészre rá sem lehet ismerni.

Friss hírek
Negyven másodperc után megvolt a három pont az Athleticnek A La Liga 25. fordulójában az Eibar nem tudott pontot szerezni idegenben.
Megvan a győztes: Ő képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon Olyan eredmény született, ami korábban még soha.
Majdnem minden volt az Alavés és a Celta meccsén Döntetlent játszott egymással a két csapat a La Liga 25. fordulójában.
Pápai Joci nyerte a Dalt Február 23-án lezajlott a A Dal 2019 döntője, ahol 8 dal versenyzett.  Szombat este a színpadra lépett az Acoustic Planet (Nyári zápor), a Fatal Error (Kulcs), Nagy Bogi (Holnap), Oláh Gergő (Hozzád bújnék), Pápai Joci (Az én apám), Szekér Gergő (Madár, repülj!), The Middletonz (Roses) és Vavra Bence (Szótlanság).
Csak ezt az olcsó szérumot használták a nők: Hatalmasra nőtt a pillájuk Fotókkal bizonyították a hatását.
Ezer pofon ajándékba - Teljes film Rendező: Tonino Cervi Szereplők: Bud Spencer, Brett Halsey, William Berger, Franco Borelli, Tatsuya Nakadai

Rózsa György ismert művésznőknek csapja a szelet Rózsa György bár magát technikai analfabétának tartja, a Nagy Duett idején Csobot Adél vezette be az internet rejtelmeibe. Azóta pedig bolondozásra, játékra és udvarlásra használja a netet.
Gesztesi Károly: Már nem vagyok hajlandó konfliktusban élni A népszerű színész visszatalált a helyes útra, de úgy érzi, még nincs itt az ideje, hogy arról beszéljen, hogyan lehet kilábalni a mélyből.

Top hírek:
Több mint TestŐr - 2019.02.23. Nézd újra a Több mint TestŐr legutóbbi adását!
Hogyan neveljünk olyan gyereket, aki törődik másokkal? Az empátia tanítása Az egyik legfontosabb emberi erény az empátia, a mások helyzetének megértése és a mások érzelmeivel azonosulni tudás.
Álszakállban eszik Gordon Ramsay Nem csak a főzéshez, de a sminkeléshez is ért Gordon Ramsay. A tévés sztárszakács inkognitóban akart körülnézni egy kétes hírű étteremben, de mivel arcát ezer közül is felismerni, így alaposan elváltoztatta a külsejét. Álszakállt ragasztott, alapozóval és sminkkel öreggé varázsolta a bőrét. Az 52 éves szakács így kiköpött mása lett a Trónok harca című legendás sorozat írójának, a 70 éves Geroge R.
Poggyász 2019 - 8. adás - 2019.02.23. Nézd újra a Poggyász legutóbbi adását!
Brad Pitt majdnem hazavágta Gwyneth Paltrow karrierjét Kevésen múlt, hogy Gwyneth Paltrow ma nem egy ismeretlen színésznő. Ha így lenne, Brad Pittet terhelné érte a felelősség.
Írjunk történelmet! - péntek 22.30 Ajánló - Írjunk történelmet! péntek esténként a Humor+ -on!