Anya, Apa helyett Szülő 1 és Szülő 2

Nem szólíthatják Anyának és Apának szüleiket a diákok a franciaországi iskolákban. Az új törvényt Emmanuel Macron egyik képviselője terjesztette a Nemzetgyűlés elé, amely el is fogadta azt. Így akarnak ugyanis tekintettel lenni a homoszexuális párokra. A hagyományos Anya és Apa elnevezést felváltotta a Szülő 1 és Szülő .

2019. február 14. 21:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ne tévesszen meg, ha tesz a fejedre, és csak kütyüzik a kamasz! Nagyon is érez mindent maga körül A kamaszokkal nem könnyű, de nem minden szülő látja jól, mi van gyermeke flegmasága mögött.

Megőrült? Tönkretette a fia esküvőjét az anya, mert ezt a ruhát vette fel Teljesen elment az esze.
Mi van akkor, ha anya az apa? Szakállas arc, férfi test, és hozzá egy óriási terhes has, magzattal. A nőből férfivá alakuló transznemű embereknek biológiailag több lehetőségük is van a gyerekvállalásra. De jogilag és pszichésen se...
Hilary Duff abbahagyta 6 hónapos kislánya szoptatását, de bejelentett még valami fantasztikusat Minden anya maga dönti el ezt úgy, ahogy azt jónak látja.
Nagyon megbánta az anya, hogy kecsegtető ára miatt próbálta ki az interneten hirdetett fogfehérítőt Clare Clark sokkot kapott, amikor egy reggelen meglátta magát a tükörben, miután kipróbált egy új, olcsó fogfehérítő készítményt. A 42 éves családanya szerette volna, ha fehérebben csillognak f...
Hiába a tiszta ruha, a finom étel, a legújabb mobiltelefon, ha a gyerek nem érzi, hogy szeretik Az a gyerek válik szerető felnőtté, akit megtanítottak szeretni. Természetesen minden szülő szereti a gyerekét, de hányan vannak, akik éreztetik és ki is mondják ezt?

Egy sorozatot okol kamaszlánya öngyilkossága miatt a gyászoló anya Rachael Warburton egy sorozatot vádol, amiért t12 éves kislánya megölte magát. A warringtoni gyászoló anya most először állt nyilvánosság elé, hogy felhívja a szülők figyelmét, milyen komoly veszélyt ...
Összefogott Pintér és Salvini egy eltűnt olasz kislány miatt Hét éve rabolta el a mezőtúri anya a lányát olasz élettársától, azóta nem találják.
Gregor Bernadett apja halála után: De jó, hogy nincs több szülő… A színésznő nehezen dolgozta fel szülei elvesztését.
Tízszer halt meg, hogy kigyógyuljon a depresszióból Huszonéves kora óta küzdött a saját démonjaival az a kétgyermekes anya, aki végül egy kísérleti - és igencsak meredek - kezelésnek köszönhetően szabadult meg a depressziótól.
Cuki! Megmutatta újszülött gyermekét az énekesnő! Fotók 38 évesen harmadszor lett anya, igaz, a mostani terhessége alaposan "elbánt vele".
Ugyanúgy halt meg anya és lánya Mátyás király első felesége, Katalin gyermekágyi lázban hunyt el éppúgy, mint édesanyja az ő születésekor. Meghalt a trónörökös is.