Rubint Réka: a színpadon volt, hogy folytak a könnyeim

Elhunyt Rubint Réka édesapja, és Rubint most a munkához való visszatérésről posztolt.

2019. február 17. 11:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vajna Tímea helyett idén Rubint Rella bulizik a Coachellán Dél-Koerából utazott az Egyesült Államokba.

Rubint Réka lett a leginspirálóbb múzsa a Playboynál, nézzük, túlöltözte-e őt valaki a gálán! Nagyon ment a fekete csipke és a kettéválasztott haj a Playboy gáláján, de ön szerint ki volt a legcsinosabb? Ott volt Vasvári Vivien és Kárpáti Rebeka is!
Nem folytatná a családi vállalkozást! Erre vágyik Rubint Réka lánya Bár szülei után kézenfekvő lenne, hogy Schobert Lara is az alakformálást és mozgást tervezze hivatásának, ám a tinilány most másban gondolkodik. Édesanyja, Rubint Réka mesélt lánya terveiről a Daalarn...
Rubint Réka a Playboy-gálán átlátszó csipkében szexiskedett - Fotókon a díjazottak Hatodik alkalommal osztottak ki díjakat tegnap este a Playboy Man of the Year-gálán.
Váratlanul érte a lánykérés Rellát Rubint Rella kezét március elején kérte meg futballista vőlegénye, Novothny Soma. Már jegyespárként indultak el Dél-Koreába, ahol a fiú labdarúgókarrierjét folytatja. Eddig a lánykérés részleteiről ne...
Így kérte meg Rubint Rella kezét Novothny Soma Rella új videójában elmeséli, majd megmutatja.

Dögös fotók: Rubint Rella melltartóban sétálgatott Dél-Korea utcáin Nagyon dögösre vette a figurát a Busanban sétálgató Rubint Rella, követői nagy örömére szexi fotók is készültek a kiruccanásról.
Rubint Rella a melltartóját mutogatja Dél-Korea utcáin Kicsit merész választás volt így elindulni otthonról.
Rubint Rella őszinte vallomása: így érzi magát Dél-Koreában Rella Instagram bejegyzésében osztotta meg, hogy hogyan érzi magát az idegen országban, ahová vőlegényét kísérte el.
Rubint Rella még csak egy hete utazott el, de már imád Dél-Koreában élni Hamarosan videón is megmutatja.
Rubint Rella Ausztriában rácsodálkozott a nem európai emberekre, azok meg rá Mindegyik fotózkodni akart vele.
Rubint Rella döntött: Dél-Koreába költözik párja után Múlt héten bombaként robbant a hír, hogy Rubint Rellát elhegyezték, most pedig egy újabb nagy bejentéssel jelentkezett a gyönyörű hölgy.