Timmermans: A legfontosabb, amit tehetünk a magyar társadalomért, hogy megszabadítjuk az idegenektől rettegéstől

Az Európai Bizottság alelnöke reagált arra a jelenetre is, amikor a Fidesz kedvenc fociultrája nekiállt kiabálni vele.

2019. február 17. 22:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Vizelő kutyához és rohadt almához hasonlította Orbánt az ellenzék A Fidesz szerint a nemzetközi szocialisták összejöttek a nemzeti szocialistákkal. Parlament.

A nap legfontosabb hírei – 2019. március 17. 50-re emelkedett az új-zélandi merénylet halálos áldozatainak száma, a Fidesz nyerte március 15-ét, újabb tüntetések Belgrádban.
Nem engedik be kommentje miatt Ausztráliába a Fidesz-konferencia sztárfellépőjét Érvénytelenítették az ismert szélsőjobboldali megmondóember, Milo Yiannopoulos ausztráliai vízumát, miután az altrigh mozgalom képviselőjének az új-zélandi muszlimok elleni véres merénylet után is cs...
Hogy került a Fidesz.hu a Tények Facebook-oldalára? Hekkelés vagy freudi elszólás?
'A migrációban nincs kompromisszum' A magyar kormány és a Fidesz sem köt kompromisszumot a migráció, a kereszténység megvédése ügyében - közölte Kovács Zoltán. A miniszterelnök levelére reagált, amelyet Orbán Viktor azon pártok vezetőin...
A Fidesz szerint nem kell több pénz határvédelemre Miközben az illegális bevándorlás ellen agitál a Fidesz, Strasbourgban nem szavazták meg azt a javaslatot, amely több pénzt biztosítana erre a célra.

Weber susţine că a avut o discuţie constructivă cu Orbán, dar nu au soluţionat fiecare problemă Budapesta, marţi, 12 martie 2019 (MTI) - Liderul grupului parlamentar al Partidului Popular European (PPE) a catalogat drept constructivă discuţia pe care a avut-o, marţi, la Budapesta cu premierul U...
Százezrekkel nőnek a képviselői fizetések A Fidesz tavaly megszavazta, hogy a parlamenti fizetéseknek követniük kell a magyar átlagkeresetet, ami elvileg 30 ezer forinttal nőtt tavaly.
Trócsányi László a FAZ-nak: az Európai Néppártnak erős Fideszre van szüksége Európának egy erős Európai Néppártra (EPP), az EPP-nek pedig egy erős Fideszre van szüksége - hangsúlyozta Trócsányi László igazságügyi miniszter, a Fidesz európai parlamenti (EP-) választási list...
Budapestre jön és személyesen beszél Orbánnal Weber A jövő héten Budapestre látogat Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője és vezető jelöltje az Európai Bizottság elnöki posztjára.
Bakondi: A migráció kezelését jobb lenne a belügyminiszterek tanácsára bízni Az Európai Bizottság nem volt sikeres a határőrizet irányításában.
Hollik: A Fidesz és az Európai Néppárt közötti vita a bevándorlásról szól Van vitarendező párbeszéd a Fidesz és az EPP között.