Timmermans: A legfontosabb, amit tehetünk a magyar társadalomért, hogy megszabadítjuk az idegenektől rettegéstől

Az Európai Bizottság alelnöke reagált arra a jelenetre is, amikor a Fidesz kedvenc fociultrája nekiállt kiabálni vele.

2019. február 17. 22:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Heller Ágnes: A Fidesz a szélsőjobb, ezt mindenki tudja A kilencven éves filozófus megrázó könnyedséggel beszélt arról, hogy életben maradt, noha a nyilasok háromszor is levitték a Dunához.

450 milliós rekordosztalékot fizet a Fidesz kedvenc őrző-védő cége Kiváló évet tudhat maga mögött a Fidesz házi őrző-védő cégének tartott Valton-Sec. A megugró bevételekből jókora nyereség maradt, melyből rekord nagyságú osztalékot tudtak kifizetni a tulajdonosoknak,...
Tovább sarcolná az amerikai techóriásokat Európa lehetséges új vezére Szorosabb együttműködésre lenne szükség az európai államok között, hogy a nagy digitális cégek által fizetett adót egységesítsék - mondta pénteken a CNBC-nek Margrethe Vestager, az Európai Bizottság.....
A Kúria is kimondta, nem volt jogsértő a Fidesz-aktivisták aláírásgyűjtése A Momentum Mozgalom fordult a Fővárosi Választási Bizottsághoz.
Kövér a pedofíliához hasonlította a követelést, hogy a homoszexuálisok is házasodhassanak és fogadhassanak örökbe Az Országgyűlés elnöke arról beszélt a Fidesz zuglói híveinek, hogy normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak.
Két napot adott a köztévének az MSZP, hogy leközölje kampányvideójukat Ha a Fidesz videója minimális szerkesztéssel tudósítás lehetett az egyperces Híradóban, akkor az MSZP-é is legyen az, érvel a párt.

A Fidesz megmutatta, hogyan kell tökéletesen lecsapni a TrumpOrbán-találkozót Kampány van.
Hollik: Ha Brüsszel tagadja az egyeztetések tényét, a kormány kész nyilvánosságra hozni a jegyzőkönyvet A kormány szerint az Európai Bizottság hiába próbálja tagadni, hogy támadja a babaváró támogatást.
Kövér László: a csodákra nem várni kell, azok a jövő nemzedékeiben rejtőznek A szívből jövő zene olyan lelki táplálék, amelynek hiánya lelki vérszegénységhez vezet fogalmazott a Fidesz politikusa.
A Fidesz először felháborodott, hogy Botka László beígért 10 ezer forintot a nyugdíjasoknak, most már a támogatás emelését követeli Nehogy már populizmusban akarja valaki megszorítani a kormánypártokat!
Magyarország erőt adhat Európának Valódi európai testvériségre van szükség, fontos, hogy Európa ne veszítse el a lelkét - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője a keresztény Európáról és Magyar...
Vitára hívták a Fidesz listavezetőjét Tóth Bertalan szerint lehetővé kell tenni a választópolgároknak, hogy egyértelmű álláspontok alapján dönthessenek.